eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot: Førstepremiepotten øker til ca. 433 mill.

Ingen spillere gjettet seg frem til 5+2 rette i Eurojackpot fredag kveld, men det er likevel flere spillere som kan juble etter kveldens trekning. To utenlandske spillere delte andrepremiepotten, mens en nordmann vant den nasjonale premien på 1 million kroner.

INGEN STORVINNERE: Ingen Eurojackpot-spillere gjettet seg frem til hele den riktige tallrekken som ble trukket ut i trekningsstudioet i Finland fredag kveld.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. september 2022Endret:3. januar 2023

I septembers siste Eurojackpot-trekning var det ingen som klarte å få hull på førstepremiepotten og gjette seg frem til 5+2 riktige tall. Førstepremiepotten stiger derfor til ca. 433 millioner kroner. To tyske spillere delte dermed andrepremiepotten og vant 9 370 370 kroner hver. 

Selv om vi ikke fikk noen toppremievinnere her til lands, var det likevel over 43 000 norske spillere som vant stort og smått i Eurojackpot fredag kveld. Aller heldigst var en mann fra Herøy på Helgeland i Nordland - han vant den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Vant den nasjonale premien: - Fantastisk

– Det er jo fantastisk. Tusen takk, er mannens første reaksjon når han får millionbudskapet.

Mannen blir først stille og litt usikker, men henter seg raskt inn igjen.

– Premiepengene kommer godt med uansett, så dette passer veldig bra, sier mannen fornøyd.

– Du kan gjerne ringe meg igjen senere også, sier han lurt og ler.

Noen konkrete premieplaner på stående fot har han ikke, men mannen er tydelig på at det ikke haster å få brukt opp premien.

– Det får bli som det blir. Jeg har ingen store planer for premien akkurat nå, avslutter den ferske millionæren.

Kupongen ble kjøpt hos Spar Herøy.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnertallene 30. september

Dette var tallene som ble trukket ut siste fredagen i september:

17 - 15 - 8 - 12 - 46

Stjernetall:

8 - 1

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på Eurojackpot

Nye muligheter på tirsdag

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 4. oktober. Siden toppremiene fikk stå i fred denne gangen, vil førstepremiepotten ligge på ca. 433 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 14 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler