Eurojackpot: 477 millioner kroner i potten!

Eurojackpot: 477 millioner kroner i potten!

EUROJACKPOT: På fredag kan du sikre deg 477 millioner kroner.

Eurojackpot: 477 millioner kroner i potten!

Blir du varm av tanken på 477 millioner kroner? Kanskje du drømmer om å reise til varmere strøk med en slik premie? På fredag kan du bli mangemillionær dersom du spiller Eurojackpot.

Forrige fredag var det ingen som prikket inn de riktige tallene. Det betyr at du kan vinne cirka 477 millioner kroner dersom du spiller Eurojackpot før fredag klokken 19. Andrepremiepotten denne fredagen ligger på cirka 27 millioner kroner.

I 2018 ble blant andre ei dame fra Aust-Agder storvinner og stakk av med 167 millioner kroner

- Det er ikke sant? Jeg kan ikke tro det, dette er helt uvirkelig sa kvinnen fra Aust-Agder da Norsk Tipping overrakte budskapet.

Les mer her: Kvinne fra Aust-Agder vant 167 millioner i Eurojackpot

På fredag kan det være din tur.

Spill Eurojackpot her!

I tillegg til hovedpremien trekker vi alltid ut en nasjonal vinner. Da kan du sikre deg 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner. En premie som for eksempel kan gi deg sol og varme i vinterkulda.

 Lykke til!

PS! Er du grasrotgiver? Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser.

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)