eurojackpot

Eurojackpot: Ca. 362 mill. i 1.premiepotten

Ingen suste unna med 1. premiepotten i Eurojackpot 27. august, men de andre premiene fikk ben å gå på: åtte spillere fra ulike land ble millionærer, to av dem nordmenn.

DELT GLEDE: ... er dobbel glede, ifølge et gammelt ordtak. Legger man inn andelsspill går man sammen med ni andre spillere slik at man har flere rekker og høyere vinnersjanser. En eventuell premie vil da deles.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:31. august 2021Endret:3. januar 2023

Å klare full vinnerrekke i Eurojackpot er ingen spøk, og ingen var fullt så heldig fredag 27. august. Likevel fikk man åtte spillere som kunne gå lørdagen i møte med tittel som millionærer.

Spesielt fornøyd ble nok en tysker og en finne som delte 2. premiepotten og dermed vant hver sin andel på 10 millioner kroner, men også på 3. premiepotten var det flere som hadde tallene på sin side. Fem spillere fra Sverige, Danmark, Tyskland, Ungarn og ikke minst Norge innkasserte 1,4 millioner kroner hver.

Som alltid ble det også trukket ut én norsk spiller som vant den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner - denne gangen gikk den til en mann fra Jevnaker.

Les mer om forrige ukes vinnere herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Overveldet

3. premievinneren fra Rælingen visste knapt hvor han skulle gjøre av seg da beskjeden kom. Her satt både tårer og latter løst, og resultatet i appen måtte han selvfølgelig ta skjermbilde av.

– Er det sant? Det er jo helt utrolig, utbryter den nybakte millionæren, som etter hvert får latterkrampe over sine 1 461 120 kroner.

– Drømmer kan bli virkelig, sier Eurojackpot-millionæren som først og fremst vil spare pengene, men som nok tar seg råd til en feiring i godt lag.

– I morgen får jeg besøk av noen venner. Det blir nok en liten feiring da. Du må gjerne ringe oftere, spøker han avslutningsvis.

Les også: Spillevett: Er du risikotager eller realist?

Del på spenningen med andelsbank

Fredag 3. september er det igjen klart for trekning i Eurojackpot. Er man alene om å ha 5+2 rette er premien på ca. 362 millioner kroner.

Det er også mulig å spille andelsbank i Eurojackpot, et systemspill som kan gi flere sjanser til å vinne da man har flere rekker inne sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst. Skulle andelsbanken for eksempel vinne den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner, ville hver spiller få utbetalt 100 000 kroner.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler