eurojackpot

Eurojackpot: Får vi den fjerde alenevinneren på rad?

Tre fredager på rad har har hele 1. premiepotten i Eurojackpot gått til alenevinnere. Skulle det skje igjen, kan den heldige innkassere rett i underkant av 100 millioner kroner.

97 MILL: Sjansene er ikke akkurat store, men det er lov å håpe på å bli mangemillionær fredag kveld.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:4. november 2021Endret:3. januar 2023

I spillet med de høye pottene, har utbetalingene virkelig fått fart på seg de siste ukene. Se bare her: 

  • Fredag 29. oktober vant en polsk alenevinner 99,4 millioner kroner, mens en norsk spiller var en av flere 2. premievinnere som kunne innkassere 2,9 millioner kroner hver.

  • Fredag 22. oktober var det jubel hos Söta Bror, da en svensk heldiggris sikret seg 104,3 millioner kroner - også han som alenevinner. En norsk spiller vant her 1 million kroner i 3. premie.

  • Fredag 15. oktober gikk storsummen 324 millioner kroner til en tysk alenevinner. 

Spilefrist Eurojackpot er fredag kl. 19.00

- Fantastisk

Ca. 97 millioner kroner ligger i Eurojackpots 1. premiepott fredag 5. november, og det blir garantert jubel i den andre enden av Telefonen fra Hamar hvis vi skulle få en norsk alenevinner. 

Millionjubel kan det også bli selv om en ikke har 5+1 rette, da millionutbetalinger både for 2.- og 3. premie ikke er uvanlig. Som nevnt vant en nordmann 2,9 millioner kroner i 2. premie forrige fredag, og det ble naturlig nok jubel da Norsk Tipping slo på tråden. 

- Det er jo helt fantastisk, utbrøt mannen fra Bø i Telemark. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Han kunne fortelle at det var flere som hadde en del av kupongen, og at de skulle få en gledelig overraskelse i løpet av kvelden. 

Garantert nasjonal vinner

Skulle det ikke bli toppremie, er man uansett med i trekningen om å bli nasjonal vinner. Hver fredag deles 1 million kroner ut til én heldig og tilfeldig trukket norsk spiller. 

Forrige fredag var det en andelsbank på ti spillere som sikret seg den nasjonale millionen, noe som betyr en utbetaling på 100 000 kroner til hver av dem. 

Spilefrist Eurojackpot er fredag kl. 19.00

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler