eurojackpotvinnerhistoriefremside

Eurojackpot: Førstepremiepotten har nådd makstaket

Ingen stakk av med førstepremiepotten i Eurojackpot tirsdag kveld, som nå er så høy den kan bli på ca. 1,35 milliarder kroner. Her hjemme sikret en heldig mann fra Bærum seg 1 million kroner i den nasjonale tilleggstrekningen.

GULE KULER – STORE TALL: Det spilles om store summer når de gule Eurojackpot-kulene settes i aksjon i Finland på fredag.Mari Lehtisalo
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:2. januar 2024

Ingen verken i inn- eller utland klarte å sikre seg førstepremiepotten i Eurojackpot denne tirsdagen heller. Den nå ca. 1,35 milliarder kroner store premiepotten har fått stå urørt siden fredag 17. november i fjor. Den gang stakk en tysk alenevinner av med over 418 millioner kroner.

Tre utenlandske vinnere delte andrepremiepotten og kan glede seg over en premie på over 9,4 millioner kroner hver. Tredjepremien ble delt mellom åtte vinnere i utlandet som endte med 1,9 millioner kroner hver.

Førstepremiepotten i Eurojackpot har nå nådd makstaket på 120 millioner euro (gjeldende kurs på trekningsdagen). Når førstepremiepotten når makstaket overføres det overskytende beløpet til andrepremiepotten som dermed ender opp på ca. 205 millioner kroner til neste trekning fredag 5. januar.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Fikk million-beskjeden på spinningssykkel

Selv om vi ikke fikk noen norske vinnere av de største premiepottene i hovedtrekningen, ble en 54 år gammel mann fra Bærum i Akershus årets første norske Eurojackpot-millionær da han stakk av med den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

På tredje oppringningsforsøk fikk vi endelig tak i den ferske millionæren. Han var nemlig midt i treningen da Telefonen fra Hamar forsøkte å nå ham.

– Jeg sitter på spinningssykkelen hjemme nå, svarer han lattermildt når Norsk Tipping spør om han har tid til en liten hyggelig prat. Han tok seg dermed en pause for å få med seg hva vi hadde på hjertet.

– Oi, takk takk, svarer bæringen overrasket når vi avslører premien.

– Én million er mye penger. Det kommer godt med, og vil bli brukt til betjening av huslånet. Premien vil bli brukt fornuftig. Det blir ingen vill festing i Syden her, ler han.

– Dette var veldig morsomt. For en hyggelig telefon å få på tirsdagskvelden, svarer han fornøyd.

Etter samtalen med Norsk Tipping skulle han tilbake på spinningssykkelen – nå som Eurojackpot-millionær.

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Eurojackpot
2. januar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 1,35 milliarder kroner på fredag

Allerede fredag 5. januar er det klart for ny Eurojackpot med førstepremiepotten i makstaket på ca. 1,35 milliarder kroner. Andrepremiepotten er på ca. 205 millioner kroner.

Som alltid har vi også den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler