eurojackpot

Eurojackpot fredag: Får vi norsk alenevinner, er rekorden et faktum

Skulle vi få en norsk alenevinner i Eurojackpot fredag, vil vedkommende få nærmere 600 millioner kroner inn på konto.

STORPOTT: 5+2 rette er det som gjelder i Eurojackpot. Får du det, er det bare å glede seg til å få Telefonen fra Hamar.Foto: Mari Lehtisalo/Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:12. oktober 2023Endret:13. oktober 2023

De siste seks trekningene i Eurojackpot har blitt gjennomført uten at noen har prikket inn 5+2 rette. Dermed har førstepremiepotten vokst til ca. 597 millioner kroner.

Vinnersjansen for førstepremie er ca. 1:140 millioner per rekke. Det er med andre ord ikke noe å regne med – mildt uttrykt.

Samtidig: Noen har vært så heldige, også i Norge.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Rekord?

De tre høyeste utbetalingene blant Norsk Tippings spill er alle fra Eurojackpot – hvor de heldige var alenevinnere den aktuelle spillomgangen. Får vi en norsk alenevinner fredag 13. oktober, blir det i så fall premieutbetalingsrekord – med god margin.

Her er de tre høyeste utbetalingene:

1. plass: Mannlig vinner av 485,1 millioner kroner, 26. juni 2020. Den utrolige summen gjorde naturlig nok at reaksjonen i den andre enden av Telefonen fra Hamar bar preg av sjokk. – Jeg er glad og nummen, sa mannen etter å ha fått summet seg litt.

2. plass: Mannlig vinner av 443,9 millioner kroner, 20. september 2019. «Wow», «absurd», «surrealistisk» og «sprøtt» var noen av ordene vinneren tok i bruk for å beskrive hvordan det føltes.

3. plass: Mannlig vinner av 441,3 millioner kroner, 18. august 2017. – Kanskje jeg skal kjøpe meg en fotballspiller, sa en humrende vinner etter å ha fått Telefonen fra Hamar. 

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Hyggelig

Skulle det ikke bli toppremie, er man uansett med i trekningen om å bli nasjonal vinner. Hver fredag og tirsdag deles 1 million kroner ut til én heldig og tilfeldig trukket norsk spiller – eventuelt til en andelsbank. Her trenger man ingen rette tall for å kunne bli trukket ut.

Tirsdag 10. oktober var det en heldig kar fra skogene i Innlandet som ble trukket ut.

– Det var jo en veldig hyggelig beskjed å få, sa den sindige Kongsvinger-mannen i 30-åra da vi fikk tak i ham sent på kvelden.

Tre ekstratrekninger: Vinn 100 000,-

Visste du at du kan abonnere på Eurojackpot, så du alltid er med når trekningen skjer?

Det kan du, og mellom 9. og 29. oktober er det ekstra moro å gjøre nettopp det!

Hvis du abonnerer på ett eller flere lotterispill i perioden, er du nemlig med i tre ekstratrekninger. Bli med her

Mandag 16., 23. og 30. oktober trekkes én vinner av 100 000 kroner. Dette er altså i tillegg til de ordinære trekningene du er med på som abonnent.

(NB: Som abonnent på våre lotterispill har du ingen bindingstid.) 

Abonner her og du er med i ekstratrekningene

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler