eurojackpot

Eurojackpot: Hvem får Telefonen fra Hamar i kveld?

I førstepremiepotten ligger det ca. 544 millioner kroner. Om vi får en norsk førstepremievinner på fredag vites ennå ikke. Det vi med sikkerhet kan si er at vi sitter med 1 million kroner som skal få ny eier.

UKJENT MILLIONÆR: Fredagens million-vinner-tittel står foreløpig åpen.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:13. januar 2023

Førstepremiepotten i Eurojackpot har stått urørt siden i fjor. Sist noen kapret den var da en italiensk spiller sikret seg 222,8 millioner kroner tirsdag 20. desember. Samme kveld delte også fem tyskere og en nederlender andrepremiepotten og endte dermed opp med en premie på over 4,6 millioner kroner hver. Litt av noen julegaver der med andre ord.

Siden den gang har førstepremiepotten tatt seg en velfortjent juleferie og har rukket å legge godt på seg: Ca. 544 millioner kroner er det som venter oss på fredag.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Alltid millionpremie

Vi vet så klart aldri hvordan en Eurojackpot-trekning ender på forhånd. Det vi derimot med sikkerhet kan love er at det alltid ligger 1 million kroner på lur som skal deles ut til én heldig norsk spiller, eller i noen tilfeller en andelsbank eller et andelslag. Det er fordi at i tillegg til den ordinære trekningen som gjennomføres i Finnland, har vi her hjemme en tilleggstrekning blant alle som har spilt Eurojackpot innen spillefristen samme kveld.

Tirsdag 10. januar gikk millionen til en andelsbank bestående av ti spillere fra både Rogaland, Viken, Nordland, Vestland og Trøndelag. God geografisk spredning der altså.  

Om du skulle lure på hva en andelsbank er: En andelsbank (eller et andelslag som settes sammen av Norsk Tippings kommisjonærer) gir deg mulighet til å spille systemspill sammen med andre norske spillere. For hver andel du kjøper, betaler du 10 prosent av totalinnsatsen og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst. Andelsbank er med andre ord en måte å sikre deg «flere lodd i hatten». 

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hvem får Telefonen fra Hamar?

På fredag braker det løs med ny Eurojackpot-trekning med en voksen førstepremiepott på ca. 544 millioner kroner. Andrepremiepotten er på ca. 22 millioner kroner.

Vi venter i spenning på om førstepremiepotten ryker. Uansett hva som skjer har vi alltid den nasjonale millionen å glede oss over. Blir det du som får Telefonen fra Hamar på fredag? 

Vi sier bare:

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler