eurojackpot

Eurojackpot: Klar for ca. 742 mill. i kveld?

Tirsdag er førstepremiepotten i Eurojackpot oppe og nikker på ca. 742 millioner kroner. Er du klar dersom vi skulle ringe?

GULLTELEFON: Skulle du være så heldig å vinne en millionpremie på tirsdag vil du få et anrop fra Norsk Tippings vinnertelefon.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. september 2023Endret:19. september 2023

Førstepremiepotten fikk stå urørt ved siste Eurojackpot-trekning fredag 15. september. Dermed fikk den enda litt mer tid til å legge på seg, og er nå oppe i ca. 742 millioner kroner før tirsdagens trekning.

Vi sitter alltid klare med Telefonen fra Hamar, dersom noen her til lands skulle være så usedvanlig heldig å sikre seg en gedigen millionpremie under Eurojackpot-trekningene. Nå skal det sies at sannsynligheten for at du noen gang opplever å ha alle 5+2 rette i Eurojackpot er mikroskopisk liten, men likevel: Har du lagret vinnernummeret vårt 625 60 000?

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vekket av Telefonen fra Hamar

Selv om ingen her til lands sikret seg de største premiepottene under trekningen fredag 15. september, fikk vi likevel en ny norsk Eurojackpot-millionær på kartet.

Gunhild Midtlyng fra Melhus i Trøndelag ble trukket ut som vinner i den nasjonale tilleggstrekningen vi alltid drar i gang ved hver Eurojackpot-trekning. Dermed ventet både en premie på 1 million kroner – og så klart en telefon fra Hamar.

Midtlyng lå og sov på sofaen da vi ringte henne samme kveld, men bråvåknet da hun skjønte hvem som ventet i andre enden. Hun hadde nemlig full koll på Norsk Tippings vinnernummer.

– Jeg hadde jo lagret nummeret fra en gang før, så da jeg våknet av at det vibrerte på stuebordet og det stod «Norsk Tipping» på mobilen, tenkte jeg «å, fader», før jeg løp inn på et annet rom, forklarte Midtlyng om hvordan det var å bli vekket av Telefonen fra Hamar.

– Herlighet, dette var skikkelig bra, avsluttet Midtlyng fornøyd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hamar ringer! Hurra!

Tirsdag 19. september sitter vi klare igjen, og venter i spenning på om vi får en ny norsk storvinner i Eurojackpot.

Førstepremiepotten er som nevnt på ca. 742 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 16 millioner kroner.

Har du ikke lagret Norsk Tippings vinnernummer ennå, er det kanskje på tide å gjøre det? Her har du i hvert fall litt inspirasjon på veien i form av hva noen av Norsk Tippings tidligere millionvinnere hadde lagret vinnernummeret som.

Lykke til!

 • Norsk Tipping

 • Yess, én gang til

 • Lykketelefonen

 • Millionærklubben

 • Hamar ringer! Hurra!

 • Lucky day

 • You just got lucky

 • SVAR!!!!!

 • Lotto

 • Tjoohooo!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

 • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

 • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler