eurojackpotvinnerhistoriefremside

Eurojackpot-millionær: – Nå skal jeg overraske dama med utenlandstur!

Ingen stakk av med førstepremiepotten i Eurojackpot tirsdag kveld, men både andre- og tredjepremiepottene fikk bein å gå på. Her hjemme vant en mann i 30-årene fra Sandefjord den nasjonale millionpremien – og han hadde planene klare.

GYLNE FERIEMINNER: Den heldige Eurojackpot-vinneren kan se frem til å skape nye ferieminner med sin kjære.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:12. september 2023

Førstepremiepotten står fortsatt støtt etter tirsdagens Eurojackpot-trekning, og vokser nå til ca. 652 millioner kroner før neste trekning fredag 15. september.

Andrepremiepotten ble derimot delt mellom en dansk og en finsk vinner, som begge kan glede seg over en premie på nøyaktig 7 262 540 kroner hver.

Tredjepremien ble også delt mellom to vinnere: En tysk og en polsk spiller endte opp med en premie på 4 095 735 kroner hver.

Her hjemme fikk vi en ny norsk Eurojackpot-millionær på kartet da en mann i 30-årene fra Sandefjord i Vestfold og Telemark vant 1 million kroner i den nasjonale tilleggstrekningen.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

PSST! Lørdag 16. september er det Supertrekning i Lotto. Da trekker vi ca. 35 ekstra Lotto-millionærer blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

Ble millionær mens han ventet på toget

Den rykende ferske norske Eurojackpot-millionæren befant seg på togstasjonen da han fikk Telefonen fra Hamar. Han var nettopp ferdig på jobb og nå ventet togturen hjem, som med ett ble litt utenom det vanlige.

– Fy f ... Dette har jeg ventet lenge på. Det er nesten så jeg snart griner her, men det kan jeg ikke gjøre, ler og hikster den overraskede millionvinneren om hverandre.

– Dette er den beste telefonsamtalen jeg noen gang har fått. Hjertet banker skikkelig her nå.

I bakgrunnen hørtes tog som kom og gikk, mens den utrolig glade mannen begynte å samle tankene.

– Dette blir en hyggelig togreise. Jeg hadde tenkt til å sove, men nå må jeg heller tenke litt, forteller vinneren mens han starter med å legge planer.

– Jeg skal nedbetale en del gjeld, sier han fornuftig før han fortsetter:

– Nå skal jeg overraske dama med utenlandstur! Det har hun ønsket seg lenge.

Sandefjordingen, som ønsker å være anonym, hørtes overraskende pigg ut til akkurat å være ferdig med en lang arbeidsdag- og kveld. Noe av forklaringen lå nok i telefonen han nettopp hadde fått.

– Jeg tenkte da jeg stod opp at dette kom til å bli en slitsom og lang dag, men nå er jeg full av energi. Jeg kunne nesten dratt tilbake og jobbet døgnet rundt, avslutter vinneren lattermildt.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer den ferske Eurojackpot-millionæren!

Rapport fra Finland

Dette er tallene som ble trukket ut i nabolandet tirsdag kveld:

Eurojackpot
12. september 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 652 mill. på fredag

Allerede fredag 15. september kjører vi i gang med ny Eurojackpot-trekning. Denne gangen ligger det ca. 652 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten er på ca. 23 millioner kroner.

Som alltid trekker vi også en norsk spiller, andelsbank eller et andelslag som vinner premien på 1 million kroner i den nasjonale tilleggstrekningen. Vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping innen spillefristen samme kveld.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler