eurojackpotvinnerhistoriefremside

Eurojackpot-vinner av 12,9 mill.: – Jeg har vært søkk heldig

Tirsdag fikk vi to Eurojackpot-millionærer her til lands. Den ene stakk av med hele andrepremiepotten alene ...

NORSK KVELD: Tirsdag kveld endte med hele to norske Eurojackpot-millionærer.Foto: Veikkaus/Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:23. mai 2023Endret:24. mai 2023

Førstepremiepotten fikk stå urørt etter tirsdagens Eurojackpot-trekning, men her til lands kunne vi juble over to ferske Eurojackpot-millionærer:

  • En mann fra Sørreisa i Troms og Finnmark var den eneste med 5+1 rette og sikret seg dermed hele andrepremiepotten på nøyaktig 12 923 340 kroner.

  • Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner gikk også til Troms og Finnmark – nærmere bestemt til Terje Bakervik fra Porsanger.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Våknet som Eurojackpot-millionær

Norsk Tipping lyktes ikke med å få tak i andrepremievinneren tirsdag kveld. Da vi gjorde et nytt forsøk dagen derpå var han derimot kjapp med å svare. Det viste seg at han på vinnertidspunktet hadde vært langt inne i drømmeland, og da han våknet morgenen etter ventet flere ubesvarte anrop fra Hamar. Dermed hadde han gått inn i Norsk Tipping-appen for å sjekke, og synet som møtte ham da kommer han nok sent til å glemme.

– Jeg har vært søkk heldig. Hjertet på kjerringa holdt på å sprette ut, ler millionvinneren som bokstavelig talt var blitt mangemillionær over natta.

– Kanskje det var derfor jeg sov så godt i natt? Det var bra at jeg ikke hørte telefonen, da hadde jeg nok ikke fått sove, humrer mannen, som ønsker å være anonym.

Sørreisværingen og kona hadde allerede vært våkne i flere timer da Telefonen fra Hamar endelig ringte tilbake.

– Vi har vært litt spente etter at jeg tok trekningen i appen. Vi har gått her og trødd og venta på telefon, forklarer vinneren som ikke helt turte å tro på millionbeskjeden før han fikk det endelig bekreftet.

Premien hadde han rukket å gjøre seg noen små tanker om.

– Nå blir huset og bilen betalt ut. Bilen begynner å bli litt gammel, så vi får se der. Så har vi barn og barnebarn som må få litt. Og så blir det nok en tur til København. Vi pleier å gjøre det, men tenkte at vi ikke hadde råd i år. Ellers må vi la det synke litt inn.

Nå ventet det litt ekstra kos og hygge i dagene som kom.

– Det blir hvalkjøtt og et glass vin til kjerringa i kveld. Kanskje jeg tar et glass selv også. Så skal vi kjøpe oss ordentlig Champagne til helga. Det har vi ikke drukket før, avslutter andrepremievinneren fornøyd.

Vinnerkupongen hadde mannen fra Sørreisa kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Troms og Finnmark-vinner nummer to

I tillegg til andrepremievinneren fra Sørreisa fikk vi også en millionvinner fra Porsanger. Terje Bakervik trakk det lengste strået i den nasjonale tilleggskonkurransen og endte opp med premien på 1 million kroner.

FERSK MILLIONÆR: Terje Bakervik endte tirsdagen som Eurojackpot-millionær.Foto: privat

– Da er jeg millionær til helga

Terje Bakervik satt hjemme i sofaen i Porsanger og hadde nettopp sett Extra-trekningen da Telefonen fra Hamar ringte tirsdag kveld. Det ble ingen Extra-premie, men nå ventet det andre boller i Eurojackpot ...

– Det var overraskende, svarer han da vi serverer han den hyggelige million-beskjeden.

– Det føles veldig godt.

Bakervik var for øyeblikket alene hjemme, men skulle om ikke lenge hente kona på flyplassen etter en jobbreise. Tenk å kunne vært flue på veggen under bilturen hjem.

– Hun kommer ikke til å tro det, humrer 73-åringen som opprinnelig er fra Bergen, men har bodd i Porsanger i 50 år.

Premien trengte han å tenke litt mer over, men nevnte at å hjelpe barna dersom det trengs er noe han ser for seg.

Vanligvis tar det ca. 1-3 virkedager før en premie er inne på bankkontoen til vinnere, noe Bakervik selvfølgelig så frem til.

– Da er jeg millionær til helga, ler den glade vinneren.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Spar Lakselv.

Norsk Tipping gratulerer begge de heldige Troms og Finnmark-millionærene!

Eurojackpot
23. mai 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ca. 566 mill. på fredag

Du trenger ikke vente lenger enn til fredag 26. mai for ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten vil da være på ca. 566 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 20 millioner kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler