eurojackpot

Eurojackpot: Ca. 101 mill. i 1. premiepotten

Uansett om premiepottene velter eller ikke under julis første Eurojackpot-trekning, ligger det alltid 1 million kroner klare i den norske tilleggspremien.

LOV Å HÅPE: Skal man krysser fingrene for at potten går, eller for at den blir stående og vokse? Eller kanskje for den norske tilleggspremien på 1 million kroner?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:30. juni 2021Endret:3. januar 2023

Helgen er i anmarsj, og det er dermed også Eurojackpot. 1. premiepotten er tilbake på normalen etter at en heldig tysker ble solovinner 25. juni. Leverer man kupong innen spillefristen fredag, er man med i trekningen av 1.- og 2. premien så vel som den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Flere norske vinnere

Det var imidlertid ikke bare i Tyskland at det ble grunn til å feire. Her til lands ble det to norske millionærer. En mann fra Rogaland vant tilleggspremien på 1 million kroner, mens en 28 år gammel mann fra Lørenskog ble nøyaktig 3 232 150 kroner rikere etter å ha delt 2. premien med seks utenlandske spillere. Han hadde nettopp landet på Gardermoen etter en innlandsreise da Norsk Tippings vinnernummer lyste opp mobilskjermen.

– Oi, oi ... Det er helt sjukt, svarte 2. premievinneren da han fikk servert den gode nyheten. 

Det var ikke så rart at lørenskogmannen hadde litt vanskeligheter med å tro på det han hørte. Kvelden i forveien hadde han nemlig hatt en intern spøk med noen venner om at Facebook overvåket de og dersom de ytret ønske om å bli Lotto-millionærer så kom det til å skje. Selv om trekningen alltid er helt tilfeldig og det ikke var i Lotto han vant, var han litt usikker på om det var vennene som tullet med ham da Norsk Tipping ringte.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny sjanse hver uke

Fredag 2. juli er det duket for nok en rykende fersk Eurojackpot-trekning. 1. premiepotten er nå på ca. 101 millioner kroner, mens i 2. premiepotten ligger ca. 20 millioner kroner og godgjør seg. Spiller man før fredag kl. 19.00 er man med i trekningen om begge pottene i tillegg til den norske tilleggspremien på 1 million kroner. 

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler