eurojackpot

Eurojackpot i kveld: Ca. 101 mill kroner i 1. premiepotten

Tirsdag er det duket for ukens første Eurojackpot-trekning, og 1. premiepotten er på ca. 101 millioner kroner.

DOBBEL SPENNING: Det er to Eurojackpot-trekninger i uka, tirsdag og fredag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:29. mai 2022Endret:3. januar 2023

En tysker var alene om å ha 5+2 rette fredag og kunne innkassere 171 millioner kroner. Tirsdag kveld er det ny trekning, og da er 1. premiepotten altså på ca. 101 millioner kroner, mens 2. premiepotten er på ca. 18 millioner kroner.

To nye Eurojackpot-millionærer 

Selv om ingen norske spillere hentet hjem noen premie i hovedtrekningen, fikk vi uansett en norsk Eurojackpot-millionær. Hver fredag og tirsdag trekker vi nemlig ut en spiller som vinner 1 million kroner i den nasjonale trekningen. Denne gangen var det en kvinne fra Larvik som vant millionen.

- Eh, er det sant? Jeg må sette meg. Jeg driver og kler på meg ytterklær, vi er på vei ut og det blåser skikkelig, sa Larvik-kvinnen, som var på hytta da vi ringte.

- Jeg er strålende fornøyd, og pengene kommer godt med. Vi skal kose oss litt ekstra fremover, og kanskje spesielt i sommer. Det blir nok norgesferie med noe oppgraderte planer, kommenterte kvinnen videre.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Slik fungerer andelsbank i Eurojackpot

Visste du forresten at du kan spille andelsbank i Eurojackpot?

Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. Når man deltar i større systemspill, øker muligheten for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall.

For hver andel man kjøper i andelsbank betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst. Vinner man for eksempel den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner, vil hver spiller ende opp med en andel på 100 000 kroner i premie. Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

Les mer: Andelsbank i Eurojackpot 

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler