eurojackpot

Eurojackpot: To norske millionærer forrige fredag – får du Telefonen fra Hamar denne gangen?

I snitt har to nordmenn blitt Eurojackpot-millionærer hver uke så langt i 2024. Fredag er det nye muligheter – har du lagret Norsk Tippings vinnernummer?

IKKE SMÅPENGER: Ca. 339 millioner kroner ligger i førstepotten fredag. Kanskje får en norsk spiller Telefonen fra Hamar?Foto: Shutterstock.AI
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:22. februar 2024

I det vi er inne i 2024s åttende uke, har 16 nordmenn fått millionær-status etter å ha vunnet i Eurojackpot. Legger en sammen disse millionpremiene får vi et voksent beløp: 1 449 824 715 kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Norsk milliardær

Så skal det raskt legges til at én spiller tok det meste av denne «kaka», da hun vant over 1,3 milliarder kroner tirsdag 16. januar.

Blant de 16 millionvinnerne er ni vinnere av 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie; en trekning som garanterer norsk millionutbetaling hver trekning (tirsdag og fredag). Videre er det andre- og tredjepremievinnere, i tillegg til ovennevnte førstepremie på 1,36 milliarder kroner.

Den nest høyeste utbetalingen til en norsk spiller så langt i 2024, kom fire dager før «milliardkvelden», da en mann prikket inn 5+1 rette, og dermed fikk 63,9 millioner kroner overført til konto.

– Det er jo helt utrolig, sa østlandsmannen da vi ringte ham sent på kvelden fredag 12. januar.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Skulle egentlig ikke spille

Fredag 23. februar er det ca. 339 millioner kroner i førstepremiepotten. Skulle det ikke bli 5+2 rette, er det altså fortsatt muligheter til å sikre seg et millionbeløp.

(Saken fortsetter under bildet).

FERSK MILLIONÆR: Erik Bakken har vært spillmillionær noen få dager.Foto: Privat

Det skjedde så sent som forrige fredag, da to nordmenn kunne slippe jubelen løs. Den ene av den, Erik Bakken fra Skien, var i ferd med å finne senga da Telefonen fra Hamar nådde ham med følgende budskap: Gratulerer – du har vunnet den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner!

– Herregud, er det sant? Steike, nå skjelver jeg her, stotret Bakken overrasket da han fikk vite at 1 millioner kroner var på vei.

Den andre vinneren, en kvinne i 50-årene fra Bergen, vant 2,7 millioner kroner i tredjepremie. Hun var ikke mindre glad.

– Det er helt fantastisk. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få oppleve å få en slik telefon. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å spille i kveld. Men en annen kveld denne uken tenkte jeg at jeg får legge inn en kupong denne gangen – for en siste sjanse, forklarte hun lattermildt.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler