eurojackpotvinnerhistoriefremside

Vant 1 mill. i Eurojackpot: – Beste påskeegget som finnes

Gullegget som inneholdt 1 million havnet langfredag hos en mann fra Hvaler.

EUROJACKPOT: Én norsk spiller sikret seg gullegget med 1 million.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:7. april 2023

Førstepremiepotten i Eurojackpot var det ingen som klarte å sikre seg langfredag, men en mann i 70-årene fra Hvaler i Viken fikk det beste påskeegget han kunne fått – nemlig 1 million kroner.

– Beste påskeegget som finnes. Får ikke hull i tennene engang.

PSST! Vi ringer ca. 48 ekstra Lotto-millionærer i årets første Supertrekning

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Sukkerfritt, men best?

Mannen fra Hvaler satt hjemme og prøvde å finne en matoppskrift i en bok langfredag. Han skulle nemlig få besøk av et par av døtrene sine påskeaften, men før den tid skulle han få besøk av påskeharen som hadde med 1 million kroner.

– I all verden! Jøssenavn, så flott da! Det kommer godt med.

1 million kroner kommer gjerne godt med, men mannen skulle ikke bare bruke pengepremien på seg selv, han skulle nemlig dele store summer med barna.

– Det kommer til å bli jubel i stua når jeg forteller dem dette. Dette er jo rene julekvelden på langfredag, flirer han.

– Jeg har lagret vinnernummeret til Norsk Tipping, men jeg tenkte i grunn ikke at jeg kom til å vinne når jeg så det lyste på skjermen her. Det blir nok likevel en rolig kveld hjemme uansett. Det blir ikke noe turnering hvert fall, spøker han.

Mannen hadde ikke ordnet seg noe påskeegg, men han hadde kjøpt inn et par poser med potetgull han skulle kose seg med – dessuten kom det beste påskeegget over telefon.

– Beste påskeegget som finnes. Får ikke hull i tennene engang. Dette var jammen en fin beskjed på en langfredag, avslutter mannen.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte han på Kiwi Vesterøy.

Eurojackpot
7. april 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Tyske andrepremier

Førstepremiepotten vokser videre, men andrepremiepotten fikk bein å gå på. Tre tyske spillere delte nemlig andrepremiepotten og vant 5,9 millioner kroner hver. Ni utenlandske spillere delte tredjepremiepotten og sikret seg dermed 1,1 millioner kroner hver.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tirsdagens potter

Det er ikke bare fredager du har sjansen til å bli Eurojackpot-millionær. Neste trekning i Eurojackpot er allerede tirsdag 11. april. Da vil førstepremiepotten ligge på ca. 216 millioner kroner, og andrepremiepotten anslås å være ca. 10 millioner kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler