eurojackpot

Eurojackpot i kveld: Ca. 843 mill. i førstepremiepotten

Førstepremiepotten i Eurojackpot vokser seg stadig større. Får noen en skikkelig million-overraskelse på i kveld - og hvor havner den nasjonale tilleggspremien?

VOKSENDE PREMIEPOTT: Førstepremiepotten i Eurojackpot har stått urørt de siste 11 ukene. Får en eller flere nordmenn ekstra god grunn til å smile stort på fredag?Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:7. juli 2022Endret:3. januar 2023

Det var ingen, verken i inn- eller utland som hadde 5+2 rette i Eurojackpot tirsdag denne uken. Førstepremiepotten la derfor på seg og er oppe i ca. 843 millioner kroner til fredagens trekning.

Syv spillere, deriblant en norsk mann fra Moss i Viken, hadde 5+1 rette og delte dermed andrepremiepotten. Nordmannen vant 5 105 215 kroner, mens de seks andre andrepremievinnerne, som bestod av to dansker, to tyskere, en finne og en ungarer, vant alle 1 689 725 kroner hver. Grunnen til at den norske andrepremien var høyere er fordi Norsk Tipping fra 19. november i fjor gjeninnførte en forsterkning av andrepremien ved norsk vinner.

Måtte dobbeltsjekke kupongen

Den norske andrepremievinneren fra Moss lå og så på TV da han fikk oppringningen fra Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000.

- Jeg lå og slappet av. Jeg tror ikke på dette, sa han.

Mannen måtte sjekke kupongen sin og trodde til slutt på det.

- Ja, jeg må stole på øynene mine. Og så mye penger! Jeg har så høy puls nå at jeg ikke vet hva jeg skal si. Men tusen hjertelig takk. Dette er så utrolig hyggelig. Jeg trodde aldri dette skulle skje meg, sier mossingen videre.

Mannen fortalte at det ble feiring av premien hjemme og at det nok skulle bli lite søvn den natten.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Visste du at du kan abonnere på Eurojackpot?

Visste du at du kan abonnere på Eurojackpot? Da glemmer man ikke å levere den faste eller tilfeldige rekka. Slik går du frem for å legge inn abonnement på Eurojackpot.

Nye muligheter hver tirsdag og fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 8. juli. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 843 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 25 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler