Stakk av med 881 millioner kroner

Stakk av med 881 millioner kroner

TO NORSKE MILLIONVINNERE: Det var en finne som stakk av med toppremien. I tillegg vant en mann fra Klepp over 37 millioner kroner og en mann fra Alta 1 million kroner.

Foto: Colourbox

Stakk av med 881 millioner kroner

Én rekke med 5+2 rette ga vinneren utrolige 880 millioner kroner i Eurojackpot.

En finne stakk av med førstepremiepotten på elleville 880 millioner kroner i Eurojackpot fredag 9. februar. Han var den eneste som klarte å gjette seg fram til de 5+2 rette og kan nå le hele veien til banken. 

Men selv om ingen norske spillere gikk helt til topps, kan en nordmann juble for hele 37.531.665 kroner etter å ha prikket inn 5+1, som er annenpremie i Eurojackpot. Det er nordmannen og sju vinnere fra andre land som deler annenpremien.

Den heldige norske spilleren er en mann fra Klepp kommune i Rogaland.

Spill Eurojackpot, du også!

- Det var da voldsomt!

- Hæ? Det var da fæle greier. Oi, det var voldsomt, utbryter den ferske multimillionæren fra Klepp når han får telefonen fra Hamar.

LES MER OM VINNEREN: Vant 37 mill: - Klarer ikke slutte å le

I tillegg var det en mann fra Alta som stakk av med den nasjonale premien i Eurojackpot fredag 9. februar. Han kan dermed innkassere 1 million kroner, samt et reisegavekortet på 100.000 kroner.

Det har ikke lykkes Norsk Tipping å komme i kontakt med vinneren. Saken oppdateres så snart vi har kommet i kontakt med ham.

Rundt 97 millioner neste fredag

Fredag 16. februar er førstepremiepotten i Eurojackpot på ca. 97 millioner kroner.

Spill Eurojackpot her før fredag klokka 19.00!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)