eurojackpotvinnerhistorie

Tok til gledestårene da han ble Eurojackpot-millionær

Det er fortsatt sommer, men for mange er ferien over og hverdagen tilbake. Dette gjaldt også for vår ferskeste Eurojackpot-millionær. Han satt faktisk på jobb da han fikk vite at han var blitt 1 million kroner rikere.

EUROJACKPOT-MILLIONÆR: Telefonen fra Hamar kom som lyn fra klar himmel.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:9. august 2022Endret:3. januar 2023

Ingen norske spillere gjettet seg frem til riktig tallrekke tirsdag kveld, men blant de norske spillere blir det alltid trukket ut én spiller eller et andelslag som vinner 1 million kroner. Denne gangen ble det en mann fra Østre Toten i Innlandet som vant millionen.

Gledestårer og full jubel

Over 340 000 premier ble fordelt til norske spillere tirsdag kveld, men det var en mann i 60-årene fra Østre Toten i Innlandet som vant den nasjonale premien i Eurojackpot på 1 million kroner. Mannen var på jobb da vi fikk kontakt med ham, men det stoppet ikke mannen fra å kjenne på følelsene det innebar å bli millionær.

– Nå stoppa det opp her. Det blir for mye for meg nå. Herregud, dette kom overraskende på, sier mannen før gledestårene tar overhånd.

– Nå skal jeg ikke fryse en vinter til, jubler mannen. Østretotningen hadde nemlig et hus som trengte litt kjærlighet både innvendig og utvendig, så store deler av premien skal gå til isolasjon og ny kledning, men også kjøkkenet skal trolig få en bit av gevinsten.

– Jeg skal ringe samboeren min etterpå, men akkurat nå klarer jeg ikke å reise meg engang.

Plutselig kom en kollega av mannen gående forbi. Heller ikke da klarte den ferske millionæren å holde på gledestårene. Han forsøkte å forklare kollegaen sin hva som nettopp hadde skjedd, og etter noen forsøk med både gråting og pustepauser, sto jubelen i taket. Det kom gratulasjoner, trolig klemmer og mest sannsynlig ble det en form for feiring.

– Dette var uventet. Som lyn fra klar himmel. Tusen takk! Dette var veldig hyggelig, avslutter den ydmyke millionæren.

Vi gratulerer og ønsker mannen lykke til med oppussingen!

 Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Gullrekka

Førstepremiepotten i Eurojackpot vokser seg stadig større da ingen har klart å gjette seg frem til den riktige tallkombinasjonen siden fredag 22. juli. En tysk spiller var riktignok svært nære. Tyskeren fikk nemlig 5+1 rette og vant dermed andrepremiepotten på 9,7 millioner kroner.

Dette er tallene som ble trukket ut (i stigende rekkefølge):

23 - 26 - 36 - 40 - 44 

Stjernetall: 5 - 10

Nye vinnersjanser fredag

Allerede fredag 12. august er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Da vil førstepremiepotten være på ca. 447 millioner kroner. Andrepremien anslås til å være ca. 30 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler