eurojackpotvinnerhistorie

To norske Eurojackpot-millionærer

To nordmenn sikret seg millionpremie tirsdag kveld, men førstepremien har ingen klart å kapre. Potten vokser og passerer nå 1 milliard kroner.

MILLIONÆRER: En kvinne fra Bergen og en kvinne fra Kongsvinger ble Eurojackpot-millionærer.Adobe stock
Norsk Tipping
Publisert:8. juli 2022Endret:3. januar 2023

Førstepremiepotten i Eurojackpot står fortsatt urørt. Andrepremiepotten ble derimot fordelt på fem utenlandske spillere. Tredjepremiepotten ble delt mellom en spiller fra Kroatia og en norsk spiller fra Kongsvinger. Den nasjonale millionpremien gikk til Bergen.

Fredag 15. juli anslås førstepremiepotten å være på ca. 1 068 000 000 kroner!

Vant 3,5 millioner: – Uvirkelig

En kvinne i 60-åra fra Kongsvinger i Innlandet hadde 5 rette og vant nøyaktig 3 499 025 kroner. Nyheten falt absolutt i smak.

– Herregud, jeg drømmer, jubler kvinnen. I bakgrunnen kom et spontant jubel fra mannen hennes.

– Mannen min er veldig rolig egentlig, men... hjertet mitt banker så mye. Jeg må sitte, forklarer den ferske Eurojackpot-millionæren.

Kvinnen beskrev opplevelsen som uvirkelig og tåkete, og gledet seg til å se resultatet i appen der hun hadde levert kupongen sin.

– Det føles ut som en drøm. Jeg skjelver fryktelig mye, fortsetter hun.

Da hun fikk spørsmålet "hva skal du bruke pengene på", klarte hun ikke svare med det første. Etter hvert kom det to ønsker på rappen:

– Jo! Ny sofa og en ny seng, jubler kvinnen. Når nattesøvnen inntraff den natten vites ikke, men forhåpentligvis fikk kvinnen summet seg og fortsatte å juble i drømmeland.

Vant 1 million: – Slått ut

Hver tirsdag og fredag trekker Norsk Tipping en tilfeldig Eurojackpot-spiller som vinner 1 million kroner. Tirsdag 12. juli var det en kvinne i 60-åra fra Bergen i Vestland som stakk av med millionpremien. Hun tok ikke telefonen første gang vi ringte henne, men på andre forsøk fikk vi svar og en ikke så uvanlig forklaring.

– Jeg hang opp klesvasken og rakk ikke å ta telefonen. Jeg syns det var et merkelig nummer, så jeg søkte det opp. Da tenkte jeg at det var noen som tullet med meg.

Men 1 million var et faktum og kvinnen kunne slippe jubelen løs.

– Det er helt fantastisk. Jeg kjenner at jeg svetter litt, flirer den ferske Eurojackpot-millionæren.

– Jeg vet ikke hva jeg skal bruke premien på. Jeg er rett og slett slått ut. Det er jo en glede, men dette må fordøyes, sier hun. Men en ting var helt sikkert:

– Dette tror jeg blir en kjempekveld. Det skal feires!

Kupongen kjøpte hun på Extra Sandnessjøen.

Vi gratulerer de ferske Eurojackpot-millionærene!

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Den gjeve tallrekka

Dette var tallene som ble trukket ut i Finland tirsdag kveld:

3 - 16 - 26 - 30 - 47 

Stjernetall: 1 - 2

Over 1 milliard kroner i potten fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 15. juli. Da vil førstepremiepotten ligge på ca. 1 068 000 000  kroner. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 31 millioner kroner. I tillegg vil en norsk spiller eller et andelslag/andelsbank garantert vinne 1 million kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler