eurojackpot

To Eurojackpot-spillere delte 934 millioner

1.-premiepotten gikk til en finsk og en polsk spiller som delte en premie tilsvarende ca. 934 millioner kroner.To heldige norske Eurojackpot-spillere vant også - henholdsvis ca. 8,7 millioner kroner og 1 million kroner.

EUROJACKPOT: 1.-premiepotten gikk til to utenlandske spillere som delte en premie på ca. 934 millioner kroner, men også to nordmenn ble Eurojackpot-millionærer.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:11. august 2021Endret:3. januar 2023

En finsk og en polsk spiller hadde 5+2 rette og delte 1. premiepotten på ca 934 millioner kroner, men det var også heldige nordmenn som hadde spilt Eurojackpot fredag den 13. august. 

- Å herregud!

Åtte spillere hadde 5+1 rette og delte dermed andrepremiepotten 13. august.  Én av disse var en norsk spiller fra Lillestrøm som vant ca 8,7 millioner kroner og fikk gledessjokk.


- Å herregud! Nå ble det en gledens kveld. Nå må jeg sette meg ned litt her tror jeg. Da ble det virkelig en fin helg da. Det tar nok en stund før dette går helt opp for meg, sier den sjokkerte mannen i 30-årene fra Lillestrøm.

- Nå er det lovlig seint på kvelden, men vi tar nok en øl og feirer litt. Det rare er at jeg alltid har hatt en følelse av at jeg kommer til å vinne, og i dag så vant jeg, sier den vinneren fra Lillestrøm, som var klar på hva premien skulle brukes til.

- Jeg skal betale ned litt gjeld og kjøpe hus og ny bil, sier han. 

- Nå blir det feiring

En heldig kar fra Voss ble også millionær da han vant den nasjonale premien i Eurojackpot. 

Vossingen som vant 1 million kroner fikk vi derimot tak i umiddelbart på fredag kveld. Mannen hadde levert Eurojackpot fra mobilen sin fredag formiddag.

- Ja, har jeg det altså? Altså vunnet 1 million kroner? Ja, jeg ser jo at det er Norsk Tipping som ringer. Dette var veldig, veldig kjekt. Nå blir det feiring i kveld. Jeg har det jo svært bra som jeg har det, men premien skal nok komme godt til nytte uansett, sa den overraskede vossingen muntert. 

- Jeg har vel ikke hatt så veldig hell i spill, men i andre ting i livet. Uansett var det veldig artig. Nå må jeg bare få igjen pusten her, sier vossingen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer

Trekningsresultater 

Tallene som ble trukket ut 13. august var: 

16 - 31 - 39 - 4 - 43

Stjernetall: 4 - 1

Her kan du se resultatene fra Eurojackpot

Nye muligheter om en uke

Fredag 20. august er det igjen klart for trekning i Eurojackpot. Denne gangen vil det ligge ca. 105 millioner kroner i 1. premiepotten og ca. 20 millioner kroner i 2. premiepotten. 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler