eurojackpotvinnerhistorie

Vant 1 mill. i Eurojackpot: - Litt av et påskeegg

Eurojackpots påskeegg med 1 million kroner havnet hos en mann som nøt livet under måneskinnet i Telemark.

LANGFREDAG: Én spiller kapret gullegget her hjemme. Nå er han Eurojackpot-millionærer.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:13. april 2022Endret:17. november 2023

Mannen under måneskinnet er riktignok fra Lunner i Viken. Han var på en aldri så liten påskeferie da han mottok beskjeden om at han var eneste norske Eurojackpot-millionær. Det var nemlig ingen som prikket inn 5+2 rette. Det betyr at 1. premiepotten øker til ca. 287 millioner kroner,

PSST! Visste du at det nå er trekning både tirsdag og fredag i Eurojackpot, og maks førstepremiepott økes til 1,2 milliarder kroner?

– Det er jo det man drømmer om

Det var altså en heldig kar i 70-åra fra Lunner som vant den nasjonale premien på 1 million kroner langfredag. Norsk Tipping fikk ikke tak i mannen med det første, men etter noen forsøk fikk vi ham i tale.

– Det er litt dårlig dekning her. Jeg er nemlig på påsketur i Telemark, forklarer mannen, med en tydelig spent gjeng i bakgrunnen... Kanskje ikke så rart når det er Norsk Tipping som ringer?

– Du har vunnet den nasjonale premien i Eurojackpot på 1 million kroner. Gratulerer!

– Au! Nå begynte jeg å fryse på ryggen, utbryter mannen etterfulgt av latter. Den ferske millionæren satt ute i venners lag under måneskinnet.

– Jeg måtte gå litt unna gjengen da det er litt begrensa med dekning her, men de har fått med seg at jeg har vunnet. De står å strekker opp armene der borte. Jeg kommer nok til å strekke litt på armene selv utover kvelden, flirer han.

– Herlig! Dette var litt av en påskesamtale, og for et påskeegg. Dette er jo det man drømmer om, avslutter mannen.

Vi gratulerer! 

LES OGSÅ: Supertrekning - tenk å ringe 50 millionvinnere på en kveld

Dette var tallene som ble trukket langfredag 15. april:

2 - 5 - 10 - 20 - 24

Stjernetall: 4 - 7

Sju utenlandske spillere delte 2. premiepotten og vant dermed 2 268 460 kroner hver. Det var også ti spillere som delte 3. premiepotten, blant dem en nordmann. De vant 895 515 kroner hver.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tirsdagens premiepotter

Nå er det ikke lenger kun fredager at du har sjansen til å bli Eurojackpot-millionær. Fra og med 29. mars fikk spillet med de store pottene to trekningsdager, begge med sjanse til å kapre både ordinære potter og den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. 

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 19. april. Da vil 1. premiepotten ligge på ca. 287 millioner kroner, og 2. premiepotten vil være ca. 16 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler