eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot: Potten på ca. 990 millioner står stødig

Tre utenlandske spillere delte andrepremiepotten i Eurojackpot, men førstepremiepotten er fortsatt ikke kapret.

DRØMMETELEFONEN FRA HAMAR: En kvinne fra Sarpsborg jublet da hun ble nasjonal vinner fredag kveld.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:17. april 2020Endret:2. januar 2023

Det var knyttet stor spenning til fredagens Eurojackpot-trekning da det fortsatt lå 90 millioner euro i førstepremiepotten, men spenninga blir med videre til fredag 24. april. Det var nemlig ingen spillere som stakk av med førstepremiepotten. Den betyr at potten fortsatt er på ca. 990 millioner kroner neste fredag. Kanskje det er din tur til å stikke av med hele potten?

Solid andrepremie

En spiller fra Slovakia, en fra Finland og en fra Tyskland kunne juble etter fredagens Eurojackpot-trekning. De hadde nemlig 5+1 rette og vant dermed 82 millioner kroner hver. Likevel er andrepremiepotten stor også neste fredag. Premietaket ble nådd for tre uker siden og det overskytende beløpet blir overført til andrepremiepotten. Dermed havner andrepremiepotten på cirka 242 millioner kroner.

Vi presiserer at pott-prognosene denne uken vil kunne være unøyaktige grunnet svingninger i valutakurs.

Les mer om dette her: Slik påvirker valutakursene Vikinglotto og Eurojackpot

Disse tallene ble trukket ut fredag 17. april:

1 - 18 - 23 - 33 - 41 

Stjernetall: 2 - 6

Sarping fikk drømmetelefonen

Hver fredag trekker Norsk Tipping en norsk spiller som vinner den nasjonale premien på 1 million, samt et reisegavekort på 100 000 kroner. En kvinne fra Sarpsborg vil få 1 million kroner inn på konto, for hun ble nemlig fredagens nasjonale vinner.

Vi forsøkte gjentatte ganger å få kontakt med vinneren fredag kveld, men telefonen var satt på lydløs. Det resulterte i en natt med dårlig søvn for kvinnen - hun så hvem som hadde ringt, men forsto ikke hvorfor.

- Utrolig! Er det sant? Dette er sprøtt, er kvinnens første reaksjon, da vi kom i kontakt med henne lørdag formiddag. 

Sarpingen jublet over at lykkekupongen med ulike fødselsdatoer gjorde henne til millionær - og latteren satt løst gjennom hele samtalen.

- Premien skal deles med familie, og når situasjonen normaliserer seg, skal jeg ta med lillesøsteren min til Cornwall i England.

Kvinnen hadde ingen konkrete ønsker til seg selv, men hun påpekte at hun er veldig glad i både dyr og barn.

- Noe av premien skal også gå til dyrebeskyttelsen Noah og Leger uten grenser.

Kvinnen var spent på reaksjonene hun ville få fra sine nærmeste. Hun hadde nemlig planen klar på hvordan hun skulle videreformidle den gode nyheten.

- Jeg skal ta skjermbilde av nummeret og sende det til mine familien. Dette er jo en telefonen vi alle drømmer om. For en dag! Jeg er så glad, jubler kvinnen og ler.

Vi gratulerer!

Lykkekupongen kjøpte hun på Extra Hafslundsøy, Sarpsborg.

Klar for Eurojackpot?

Fredag 24. april vil førstepremiepotten fortsatt være på ca. 990 millioner kroner og andrepremiepotten er på ca. 242 millioner kroner. Og som alltid trekker vi en norsk spiller som vinner 1 million, samt et reisegavekort på 100 000 kroner.

Spill Eurojackpot her før fredag kl. 19.00

Lykke til!

            

Vinnersannsynlighet Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersannsynligheten blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke. Les mer om vinnersannsynlighet i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

  • Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr

    

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler