eurojackpot

385 norske Eurojackpot-millionærer - nye sjanser tirsdag

Visste du at vi frem til nå har fått hele 385 millionvinnere i Eurojackpot? Det aller siste tilskuddet på millionærtreet var en mann fra Lunner i Viken som langfredag i påsken ble overrasket med millionpremie under måneskinnstur.

MILLIONVÅR I LUFTEN: Titter både sola og nok en norsk Eurojackpot-millionær (eller to, eller tre) frem tirsdag?Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:17. april 2022Endret:3. januar 2023

385 millionærer har det altså blitt i løpet av de ni årene Norge har vært en del av Eurojackpot-alliansen. Det er ganske mange i grunnen.

Noe av forklaringen på det høye tallet er at vi her til lands har en fiffig ordning som sørger for at vi er garantert minst én norsk millionvinner i løpet av hver trekning, enten i form av en spiller eller et andelslag eller -bank.

Ordningen er slik: I tillegg til hovedtrekningen som foregår i Finland, har vi en egen trekning her hjemme blant alle som har spilt Eurojackpot. «Den nasjonale tilleggspremien» kaller vi den ofte for, og den utføres uavhengig av hovedtrekningen og resultatet av den. Det eneste du egentlig trenger å tenke på er å levere inn en kupong før spillefristen samme kveld, og så er du automatisk med i trekningen av 1 million kroner.

Påskemillionær

Den ferskeste Eurojackpot-millionæren vår sikret seg den nasjonale millionen mens han var på påsketur med venner. Til daglig bor han i Lunner i Viken, men da Norsk Tipping slo på tråden langfredag 15. april befant han seg under måneskinnet i Telemark.

– Au! Nå begynte jeg å fryse på ryggen, var mannens første reaksjon på millionbeskjeden. 

– Jeg måtte gå litt unna gjengen da det er litt begrensa med dekning her, men de har fått med seg at jeg har vunnet. De står og strekker opp armene der borte. Jeg kommer nok til å strekke litt på armene selv utover kvelden. Herlig! Dette var litt av en påskesamtale, og for et påskeegg. Dette er jo det man drømmer om, lo den ferske millionæren.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 287 mill. på tirsdag

Visste du at det nå er to Eurojackpot-trekninger hver uke? Det betyr også to nasjonale trekninger, det. 

Den første tirsdagstrekningen gikk av stabelen 29. mars, og tirsdag 19. april er vi klare for en ny. 1 premiepotten er nå oppe i ca. 287 millioner kroner, mens 2. premiepotten er på ca. 16 millioner kroner. 

Spiller du før tirsdag kl. 19.00, er du med i både hovedtrekningen og den norske tilleggstrekningen. 

Lykke til! 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler