eurojackpot

Eurojackpot i kveld: Ca. 428 mill i førstepremiepotten

Fredag fikk vi hele tre Eurojackpot-millionærer her til lands etter at to spillere sikret seg over 6,8 millioner kroner hver, og én spiller stakk av med 2 millioner kroner. I kveld er det nye sjanser med en førstepremiepott på ca. 428 millioner kroner.

ALLE GODE TING ER TRE: Fredag 17. juni resulterte i tre ganger norsk millionjubel i Eurojackpot.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:19. juni 2022Endret:3. januar 2023

Det ble en aldri så liten ringefest for Telefonen fra Hamar etter Eurojackpot-trekningen fredag 17. juni. Her hjemme fikk vi tilsammen tre nye Eurojackpot-millionærer, og i tillegg stakk et andelslag av med den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Fikk millionbeskjeden i hotellsenga på Kreta

Førstepremiepotten ble stående urørt etter fredagens trekning, mens andrepremiepotten fikk ben å gå på da til sammen fire spillere hadde 5 + 1 rette – to av disse var norske. En mann i 40-årene fra Troms og Finnmark og en mann fra Bergen i Vestland fikk utbetalt 6 816 960 kroner til hver sin konto.

Det tok litt tid før Norsk Tipping klarte å få tak i den ferske millionæren fra Bergen, men på tredje forsøk svarte en litt trøtt stemme i den andre enden. Mannen hadde stått opp grytidlig samme morgen for å rekke et fly til Kreta, og han og kona lå egentlig og sov på det greske hotellet da Telefonen fra Hamar så iherdig forsøkte å få tak ham. Da han fikk høre hvorfor vi forstyrret dem i søvnen var vi likevel mer enn tilgitt.

– Gått av banen, lød det på god bergensk fra hotellsenga på Kreta. 

– Dette var en veldig kjekk start på sydenturen, lo kona i bakgrunnen.

Premien tenkte det glade ekteparet å muligens bruke på en ny enebolig og, ikke minst, en ny bil.

– Barna mine kjører rundt i Audi og Volvo, mens jeg har en gammel dieselbil, humret bergensvinneren.

– Nå blir det kanskje Volvo på far også. Takk for at du vekket oss.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Den så jeg ikke komme

I tillegg til de to andrepremievinnerne fikk vi også en tredjepremievinner av 2 015 685 kroner. Det var en kvinne på 30 år fra Askøy i Vestland som sammen med fire utenlandske spillere delte tredjepremiepotten, og det ble god stemning hjemme i stua da hun mottok vinnertelefonen.   

- Tuller du? Fy søren. Den så jeg ikke komme. Vi diskuterte tidligere i kveld hva vi ville gjort dersom vi vant en millionpremie, og kom frem til at det er jo lov å drømme, lo hun mens mannen jublet i bakgrunnen.

Premien skal brukes til å betale ned gjeld, samt oppussing av hus og ny bil. En liten feiring neste dag stod også på tapetet.

- Jeg gleder meg veldig til pengene er inne på konto, avsluttet den fornøyde Eurojackpot-millionæren.

Ca. 428 mill. på tirsdag

Allerede tirsdag 21. juni er det klart for ny Eurojackpot-trekning. Er du alene om å ha alle 5 + 2 rette kan du juble over ca. 428 millioner kroner. Som alltid trekkes det også en vinner blant alle som har spilt Eurojackpot her til lands av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler