eurojackpot

Eurojackpot: Ca. 586 mill. i kveld

Tirsdag ligger det ca. 586 millioner kroner i førstepremiepotten. Spiller du før kl. 19.00 samme kveld har du et lodd med i Eurojackpot-hatten.

MILLIONSMIL: Får du Telefonen fra Hamar på tirsdag kveld, er det mest sannsynlig gode nyheter i vente.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:23. juni 2022Endret:3. januar 2023

Siden ingen verken i inn- eller utland klarte å klore til seg førstepremiepotten i Eurojackpot sist fredag, legger den på seg enda litt mer før tirsdagens trekning og er nå oppe i godt over en halv milliard.

Urørt i snart 6 uker

Førstepremiepotten i Eurojackpot har fått stå urørt i snart 6 uker nå. Sist noen klarte å slå hull på potten var fredag 20. mai.Da kunne et tysk andelslag på 15 spillere juble over å ha sikret seg ikke mindre enn 1 131 011 315 kroner. En sum vi ikke er så veldig vant til å se – dette var nemlig første gang siden januar 2013 at førstepremien hadde bikket milliarden.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Norsk tredjepremievinner

Det ble likevel ikke helt smalhans her hjemme sist fredag.En mann fra innlandet stakk av med 2,7 millioner kroner etter å ha delt tredjepremiepotten med fire utenlandske spillere. I tillegg vant en andelsbank bestående av 10 spillere den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

En av dem var en mann fra Moss, som var godt fornøyd med 100 000 kroner ekstra på sommerkontoen.

- Oj, såpass! Det er jo bra da, og pengene kommer godt med, svarte mannen.

Dette var andre gangen han leverte andelsbank.

- Jeg prøvde første gang i forrige Eurojackpot-trekning, og så leverte jeg en gang til i morges. Jeg er veldig happy nå, la han til.

Visste du at du kan abonnere på Eurojackpot? Les mer her

Ca. 586 mill. på tirsdag

Tirsdag 28. juni står ukens første Eurojackpot-trekning på tapetet. Er du alene om å ha alle 5 + 2 rette kan du juble over ca. 586 millioner kroner.

Som alltid trekkes det også en vinner blant alle som har spilt Eurojackpot her til lands av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler