eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot: Nordmann vant 22 mill.

Ingen spillere kapret den gjeve 1. premiepotten, men tre nordmenn dro likevel i havn milliongevinst i Eurojackpot fredag 25. februar.

TELEFONEN FRA HAMAR: Tre nordmenn vant stort fredag kveld. Felles er de nå Eurojackpot-millionærer og fikk en telefonbeskjed mange drømmer om.Adobestock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:25. februar 2022Endret:3. januar 2023

Flere ganger i uka vinner norske spillere store premier hos Norsk Tipping, og dagdrømmene blir derfor for mange en realitet. Det samme skjedde for tre norske Eurojackpot-spillere fredag kveld:

  • Én nordmann delte 2. premiepotten med seks utenlandske spillere. Vedkommende stakk av med nøyaktig 22 345 125 kroner.

  • 3. premiepotten ble fordelt blant tre utenlandske spillere og en nordmann. Den norske spilleren vant dermed 1 944 815 kroner.

  • Fredagens nasjonale vinner vant 1 million kroner og ser nå en gyllen mulighet til å få realisert en hyttedrøm.

Vant 22 millioner kroner: Sjokkert, men glad

Det var en mann fra Nittedal i Viken som vant den store premien på 22 millioner kroner. Mannen trodde knapt sine egne ører da han fikk budskapet servert, og ble dermed målløs.

– Jeg er veldig sjokkert, men også glad, forklarer den ferske storvinneren.

Vedkommende er med andre ord informert om premien og vil fremover følges opp av Norsk Tippings støtteapparat og vinnerteam. Vinneren ønsker å være anonym. Norsk Tipping kommer ikke til å oppgi flere opplysninger om mannen.

1,9 millioner fredag kveld

Det var en kvinne i 30-årene fra Froland i Agder som vant 1 944 815 kroner. Kvinnen satt hjemme med mann og barn, og var først veldig skeptisk og trodde det var en tulletelefon. Da Norsk Tipping oppga kjøpsdato for kvinnens levering på hennes vinnerkupong, begynte hun å tro på budskapet.

– Nå er jeg helt satt ut! Dette hadde jeg aldri trodd skulle skje meg, sier den sjokkerte vinneren fra Froland.

Som så mange andre, ønsket hun å bruke premien på nedbetaling av lån - og kanskje det ville bli en fin ferietur med familien på sikt.

Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.

1 million og et stort steg nærmere hyttedrømmen

Fredagens nasjonale Eurojackpot-millionær ble en mann i 30-årene fra Lillestrøm i Viken. Han var hjemme alene da Norsk Tipping fikk han på tråden fredag kveld.

– Jeg ser på TV, men med datamaskinen på fanget, sier mannen, som nå også snakket med Norsk Tipping. Og midt i all multitaskingen fikk mannen beskjeden de fleste drømmer om:

– Du har vunnet 1 million kroner i Eurojackpot. Gratulerer!

– Tuller du? Dette er jo sånn man bare drømmer om, men aldri tror kommer til å skje, utbryter den glade mannen.

– Så gøy! Dette er en veldig god start, fortsetter han. Den ferske Eurojackpot-millionæren og samboeren har nemlig en drøm om å kjøpe en liten hytte med peis, og nå er de et godt steg nærmere den drømmen.

– Det er et bra tilskudd i hyttefondet. Mulig noe av premien går med på en reise, men vi får se. Det åpner seg veldig mange muligheter i hvert fall, sier mannen.

Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer!

LES OGSÅ: Fra og med 25. mars er det ikke én, men to Eurojackpot-trekninger i uka!

Fredagens gulltall

25. februar så tallrekka så slik ut:

4 - 19 - 34 - 41 - 43 

Stjernetall: 1 - 5 Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 568 millioner i 1. premiepotten

Hver fredag, året rundt, er det Eurojackpot-trekning. Fredag 4. mars er intet unntak, og siden ingen spillere kapret 1. premiepotten fredag 25. februar, vil 1. premiepotten være på ca. 568 millioner, og 2. premiepotten anslås å være på ca. 22 millioner kroner neste trekning.

Uansett resultatet av hovedtrekningen: Her til lands vil én spiller, eller et andelslag, kunne juble over den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner - slik som mannen fra Lillestrøm.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler