eurojackpotvinnerhistoriefremside

Hadde lagt seg – våknet til millionbeskjed

Fredag vant en mann fra Tysnes i Vestland 1,1 millioner kroner i tredjepremie i Eurojackpot. Ingen hadde 5+2 rette, dermed blir tirsdagens førstepremiepott på ca. 200 mill.

ØKER: Tirsdag er førstepremiepotten i Eurojackpot på ca. 200 mill.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:26. april 2024Endret:29. april 2024

Ingen prikket inn 5+2 rette i Eurojackpot fredag kveld. Det innebærer at tirsdagens førstepremiepott blir på ca. 200 millioner kroner.

Tre tyskere hadde 5+1 rette og vant 7 312 950 kroner hver.

11 spillere hadde 5+0 rette og hanket inn hver sin tredjepremie på 1 124 770 kroner. Blant disse finner vi en nordmann. Syv av vinnerne er fra Tyskland, mens tre er fra Finland.

Hadde sovnet

Den norske tredjepremievinneren hadde lagt seg for å sove da vi fikk tak i ham på telefonen. Det er en mann i 40-årene fra Tysnes i Vestland.

– Jeg la meg tidlig siden jeg skal på jobb i morgen. Jeg hadde sovnet, men så hørte jeg det ringte. Jeg så det var fra Norsk Tipping, så jeg tok den, sier mannen.

Han var selvsagt veldig fornøyd med å blir Eurojackpot-millionær.

– Jeg er veldig overrasket, for jeg hadde ikke forventet det. Jeg er også veldig fornøyd. Jeg skal sette pengene i banken, men det blir også en liten ferietur, sier mannen.

Han kjøpte kupongen på mobilen.

Eurojackpot
26. april 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

– Tom for ord

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner gikk til en kvinne i 30-årene fra Evje i Agder.

– Det er nesten så jeg tror du tuller. Jeg er litt tom for ord, sier den nybakte Eurojackpot-millionæren, som leverte kupongen like før klokken 17 fredag.

Noen timer senere var hun millionær.

– Dette har ikke gått helt opp for meg. Men jeg er veldig glad. Jeg har en hytte jeg har tenkt å fikse litt på, så pengene kommer godt med, sier kvinnen fornøyd.

Hun kjøpte kupongen på mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spill sammen, drøm sammen og vinn sammen.

Nå kan du levere spill hos Norsk Tipping sammen med andre gjennom å opprette et spillelag.

De som ønsker å være med betaler inn en sum, sammen leveres kupongen deres, alle deler spillopplevelsen og venter i spenning på resultatet, før dere får beskjed om dere har vunnet eller ei. Premien fordeles likt på alle som er med i spillelaget.

Les også: Sindre og kollegene deler innsats og premier i spillelaget «Loggerne»

Foreløpig er det mulig å levere en kupong sammen som et spillelag på spillene Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Tipping og Oddsbomben.

På Oddsen fungerer spillelag litt annerledes. Det kan du lese mer om her.

Tirsdagens potter

Tirsdag 30. april er det ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten blir på ca. 200 millioner kroner, mens andrepremiepotten blir på ca. 37 millioner kroner.

Og som vanlig har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler