eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot-vinner: - Jeg er strålende fornøyd

En tysk spiller stakk av med 1. premiepotten på 171 millioner kroner. Den nasjonale premien på 1 million kroner ble vunnet av en heldig kvinne fra Larvik.

MILLIONVINNER: 1 million kroner er nå på vei til en heldig kvinne fra Larvik, etter at hun ble trukket ut som den nasjonale vinneren i Eurojackpot.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:27. mai 2022Endret:3. januar 2023

Selv om ingen norske spillere stakk av med de høyeste premiene denne fredagen, ble det likevel jubel her til lands.

Hver fredag trekker vi ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner i den nasjonale trekningen i Eurojackpot. Denne fredagen var det en kvinne fra Larvik som kunne juble høyest.

Kvinnen var på hytta da vi ringte, og det ble ekstra god hyttestemning da vi kunne fortelle at 1 million kroner er på vei til hennes konto.

- Eh, er det sant? Jeg må sette meg. Jeg driver og kler på meg ytterklær, vi er på vei ut og det blåser skikkelig, sier larvikingen lettere sjokkert etter at vi har gitt den gode nyheten.

Skal kose oss

Kvinnen har ingen umiddelbare planer for pengene.

- Jeg er strålende fornøyd, og pengene kommer godt med. Vi skal kose oss litt ekstra fremover, og kanskje spesielt i sommer. Det blir nok norgesferie med noe oppgraderte planer, svarer kvinnen på spørsmål om hva millionen skal gå til.

Resten av kvelden kan kvinnen meddele at blir rolig, men at det nok blir noe ekstra godt i glasset for en liten feiring.

Vi gratulerer!

Følgende tall ble trukket: 8 - 26 - 29 - 41 - 48

Stjernetall: 3 - 5

Norsk tilleggstrekning hver tirsdag og fredag

Alle som spiller Eurojackpot hos Norsk Tipping er også automatisk med i en tilleggstrekning av en premie på én million kroner. Denne millionpremien trekkes hver tirsdag og fredag.

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter tirsdag

En tysker tok hele 1. premiepotten på 171 millioner kroner alene fredag. 

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 31. mai. Da vil 1. premiepotten ligge på ca. 101 millioner kroner mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 18 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler