eurojackpot

Eurojackpot: Nå er det ca. 484 mill. i førstepremiepotten

Dersom du er alene om å gjette deg frem til alle 5 + 2 rette tirsdag, sitter du igjen med ca. 484 millioner kroner før kvelden er omme. 

GLIS: Det er god grunn til å smile dersom man får en telefon fra Hamar tirsdag kveld.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:27. november 2022Endret:4. januar 2023

Det skal ekstremt mye til for å sikre seg en førstepremie i Eurojackpot. Men selv om sjansene er forsvinnende små, så er de der fortsatt. 

Før tirsdagens trekning er førstepremiepotten oppe i ca. 484 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 16 millioner kroner.

Alltid en million på lur

Dersom du verken har det ene eller det andre rett, har du fortsatt mulighet til å sikre deg en sjusifret premie. Ved hver Eurojackpot-trekning kjører vi nemlig i gang en egen trekning her til lands. Dersom du blir trukket ut som vinner i den nasjonale tilleggskonkurransen kan du juble over en premie på 1 million kroner.

Én som gjorde nettopp dette var en 30-åring fra Tromsø da han fredag 25. november ble kveldens heldigste norske Eurojackpotspiller.

LES MER: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillegrenser

– Dæven spøtte nå har jeg vunnet

Norsk Tipping fikk ikke tak i tromsøværingen på trekningskvelden. Påfølgende søndag var det derimot en meget glad vinner som svarte i den andre enden og vi fikk en forklaring på hva som hadde hendt den uvanlige fredagen.

30-åringen befant seg i bilen med familien på vei hjem til moren da Norsk Tipping først forsøkte å få kontakt. Han tenkte at anropene fra Hamar måtte være fra en telefonselger. Likevel var det noe kjent med nummeret, så da de var vel fremme søkte han det opp. Da det viste seg å være fra Norsk Tipping slo det ham:

– Dæven spøtte nå har jeg vunnet ...

Deretter hadde han gått inn i Norsk Tipping-appen og fått det bekreftet. 

– Det er ufattelig artig, men det gikk nok ikke helt opp for meg, humrer tromsøværingen og forteller videre:

– Jeg satte meg ved siden av kjerringa, gav henne mobilen og gikk og henta meg en øl. «Du tuller?» utbrøt hun.

Mannen hadde allerede planene klare.

– Nå får jeg endelig den motorsykkelen jeg har ønsket meg, etter å ha prioritert unger og hus de siste årene. Så blir det også nedbetaling av huslån, legger han til.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Millionen skal ut på tirsdag

Tirsdag 29. november ruller Eurojackpot i gang med månedens siste trekning. Leverer du inn en kupong før kl. 19.00 samme kveld har du i hvert fall et lodd med i hatten om både førstepremiepotten på ca. 484 millioner kroner, samt den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. 

Vi kan ikke garantere at førstepremiepotten ryker denne kvelden, men det vi kan si med sikkerhet er at den nasjonale millionen skal ut.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler