eurojackpotvinnerhistorie

Nordmann i 20-årene vant 27 millioner i Eurojackpot

En heldig nordmann vant over 27 millioner kroner i Eurojackpot den siste fredagen i februar. 

EUROJACKPOT: Den heldige vinneren kan juble i mange år fremover.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:28. februar 2020Endret:2. januar 2023

Fredag kveld var det én heldig mann fra Lunner med 5+1 rette i Eurojackpot. Mannen i 20-årene kan med det juble stort over andrepremien på nøyaktig 27 103 215 kroner. 

Spill Eurojackpot du også!

- Jeg trodde Norsk Tipping-appen var hacket

Norsk Tipping traff den heldige vinneren på telefon fredag kveld. Mannen hadde allerede vært inne på sin egen side i Norsk Tipping-appen, men trodde ikke det han så. 

- Jeg trodde appen var hacket. Det her er for sykt, forteller en mildt sjokkert Lunner-mann da vi informerer om at millionbeskjeden er reell. 

Vinnertelefonen kom midt i et familieselskap hvor mannen hadde de nærmeste rundt seg. Det resulterte i at Norsk Tipping gjentatte ganger måtte formidle den svimlende summen, etterhvert som et nytt familiemedlem kom inn i rommet. Familieselskapet på Lunner ble med det en blanding av tårer, latter, jubelbrøl og glede. 

- Dette er helt utrolig. Tusen tusen takk, sier den glade vinneren.

Nordmannen delte andrepremiepotten med tre andre Eurojackpot-spillere fra andre land. Disse vant hver drøyt 5,3 millioner kroner, mens nordmannen i tillegg fikk den egne norske andrepremiepotten. Den hadde til den trekningen bygd seg opp til nesten 22 millioner kroner - slik at den norske spilleren altså vant over 27 millioner. 

Vi gratulerer så mye!

Her er trekningsresultatene for Eurojackpot

Nasjonal vinner i 40-årene fra Oslo

En heldig mann i 40-årene fra Oslo kan også juble fredag kveld. 40-åringen var omringet av både kone og gode venner da Norsk Tipping ringte for å fortelle at han var vinneren av kveldens nasjonale premie på 1,1 million. 

- Jeg tror nesten ikke på deg. Wow. Det kunne ikke skjedd på et bedre tidspunkt, forteller vinneren. 

Dagen før hadde vinneren og kona nemlig overtatt nøkler til ny leilighet.

- Da kan kona og jeg unne oss det lille ekstra, forteller den nybakte millionæren og refererer til oppussing og møbler.

I tillegg til 1 million kroner mottar mannen også reisegavekort på 100 000 kroner. Hvilken destinasjon det vil bli brukt på er enda ikke bestemt.

- Vi har ingen drømmereisemål, men varmere strøk blir det. I utgangspunktet var avtalen å vente med tur grunnet leilighet, men nå ser det ut som det blir skikkelig tur på oss likevel, flirer den glade mannen, før både han og resten av gjengen bryter ut i stor jubel. 

Vi gratulerer den nasjonale vinneren!

Vil du oppleve det samme? Hver fredag trekker vi ut en nasjonal vinner i Eurojackpot. Det betyr at en norsk Eurojackpot-spiller sikrer seg 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner hver eneste fredag.

Spill Eurojackpot her

Vinn nesten en halv milliard neste fredag

Ingen hadde alle rette tallene i hovedtrekningen av Eurojackpot fredag 28. februar. Det betyr at potten øker til cirka 477 millioner kroner. Nesten en halv milliard norske kroner kan bli dine, dersom du spiller Eurojackpot.

Fredag 28. februar ble følgende tall trukket ut:

Hovedtall: 38 - 12 - 22 - 24 - 29

Stjernetall: 5 - 6

Spill her for å være med i trekningen

            

Vinnersannsynlighet Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersannsynligheten blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke. Les mer om vinnersannsynlighet i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

  • Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560

    

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler