eurojackpot

Ble Eurojackpot-millionær nummer 400 - nye sjanser i kveld

En mann i 40-årene fra Gulen i Vestland ble tirsdag Norges Eurojackpot-millionær nummer 400. Allerede i kveld vil vi kanskje få nummer 401.

GOD FREDAG: Fredagsstemningen har potensiale til å stige i taket for den som skulle være så heldig å starte helga som Eurojackpot-millionær.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:31. mai 2022Endret:3. januar 2023

Visste du at vi har to trekninger i Eurojackpot i løpet av både tirsdag- og fredag kveld?

Når man leverer inn et spill i Eurojackpot er det nok i utgangspunktet de store summene i 1. premiepotten man sikter etter, men her til lands har man faktisk mulighet til å sikre seg enda en premie – og den er du helt fritatt av å måtte ha 5 + 2 rette for å vinne. Det eneste som gjelder er at du må ha spilt Eurojackpot innen fristen – og ja, en god porsjon ren flaks.

Ble helt satt ut

Alle som spiller Eurojackpot hos Norsk Tipping er automatisk med i trekningen av tilleggspremien på 1 million kroner. Derfor kan vi alltid garantere én norsk millionvinner – eller dersom det er en andelsbank eller - lag som stikker av med premien: Ti vinnere av 100 000 kroner hver. 

Tirsdag 31. mai var det en mann i 40-årene fra Gulen som ble vinneren av den ekstra millionen. Han kan i tillegg skryte av tittelen «norsk Eurojackpot-millionær nummer 400» gjennom tidene.

Den heldige mannen satt og så på Youtube da han fikk den uventede Telefonen fra Hamar.

- Jeg ble helt satt ut. Det er en veldig god beskjed å få, svarte den overraskede millionæren.

Premien skal gå til både fornuftige og hyggelige ting.

- Planen er at pengene skal gå til å betale gjeld, men en feiring til helgen blir det nok, avsluttet den fornøyde vestlendingen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 171 mill. på fredag

Fredag 3. juni er det igjen klart for Eurojackpot-trekning – denne gangen med ca. 171 millioner kroner i 1. premiepotten. 2. premiepotten er på ca. 28 millioner kroner.

Spiller du før fredag kl. 19.00 er du også med i trekningen av tilleggspremien på 1 million kroner. Hvem ender opp som norsk Eurojackpot-millionær nummer 401?     

Lykke til! 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler