eurojackpotvinnerhistorie

Endelig svarte Eurojackpot-millionæren - holder det hemmelig

Skal det ingen ende ta? Førstepremiepotten fortsetter å vokse etter at ingen verken i inn- eller utland klarte å gjette seg til alle 5 + 2 rette, og er nå oppe i ca. 1,21 milliarder kroner. Vi har endelig fått tak i den «etterlyste» norske Eurojackpot-millionæren. 

OI: Det er god grunn til å sperre opp øynene over førstepremiepotten i Eurojackpot.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:28. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Nok en fredagskveld har gått uten at noen klarte å karre seg til den voksne førstepremiepotten. Dermed er den nå oppe i ca. 1,21 milliarder kroner før neste trekning tirsdag 1. november. Det er med andre ord duket for litt av en tirsdagstrekning.

Andrepremiepotten fikk derimot ben å gå på, og ble delt mellom en tysk-, en polsk- og en finsk spiller, som alle vant over 11 millioner kroner hver. 

Holder millionærstatusen hemmelig

Selv om ingen her til lands sikret seg noen av de øverste pottene, fikk vi likevel en norsk Eurojackpot-millionær. En ung mann fra Dønna kommune i Nordland fylke, som ønsker å være anonym, ble trukket ut som vinner av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. 

Det lyktes ikke Norsk Tipping å få tak i mannen fredag kveld, men på søndag kom vi endelig i kontakt med ham. Da hadde han allerede gått siden fredag kveld vel vitende om at han nå var blitt Eurojackpot-millionær.

– Jeg så jo at jeg hadde noen ubesvarte anrop på telefonen. Jeg var litt irritert på den selgeren som ringte flere ganger på rad, humrer mannen, som etter hvert søkte opp det ukjente nummeret.

Da det viste seg at det var selveste Telefonen fra Hamar som hadde forsøkt å nå ham, gikk han inn på Norsk Tipping-appen for å sjekke.

– Kjæresten satt ved siden av og var nesten litt sur på meg fordi jeg tok det så rolig. Jeg hadde levert tre kuponger, og det var på den siste jeg hadde vunnet. Da vi fant det ut begynte jeg bare å flire, forklarer dønnværingen som synes det har vært meget spesielt å gå rundt og tenke på at han er millionær – og det har han fortsatt tenkt til å holde hemmelig.

Premien planlegger han å bruke på oppussing:

– Nå kan jeg kanskje gjøre det litt større enn det jeg først hadde tenkt, avslutter han fornøyd.

Vinnerkupongen hadde han levert som spill i kasse hos Coop Prix Herøy.

Norsk Tipping gratulerer! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredagens tall

Dette er tallene som ble trukket ut fredag kveld i Finnland:

4 - 5 - 21 - 30 - 43

Stjernetall: 5 - 11

LES MER: Lørdag 29. oktober kan du bli Lotto-millionær på alderen din

Ca. 1,21 milliarder på tirsdag

Tirsdag 1. november blir det litt av en Eurojackpot-trekning med ca. 1,21 milliarder kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten er anslått til å ligge på ca. 41 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler