extrafremsidevinnerhistorie

Bergenser sikret millionpremie i Extra

Det er de aller færreste forunt å avslutte dagen med 1,2 millioner kroner man ikke hadde ventet fra før, men sånn ble faktisk tirsdagskvelden for en heldig vestlandsmann.

BLE MILLIONÆR: En mann fra Bergen sikret seg et millionbeløp i Extra tirsdag, helt uten at han var klar over det selv.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:7. mars 2023Endret:8. mars 2023

Tirsdag 7. mars vil bli stående som en liten merkedag for en heldig mann fra Bergen etter at han ble trukket ut som kveldens Extra-kandidat. Det lyktes ikke Telefonen fra Hamar å få tak i bergenseren før trekning, men han var likevel sikret 272 105 kroner i inngangspremie med sjanse på opptil 2 millioner kroner dersom Extra-tallene skulle være å finne på spillebrettet hans.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Tett på

Helt til topps gikk det ikke for vår mann fra Bergen, som ønsker å være anonym, men det ble ikke så langt unna heller: To tall var å finne på vestlendingens spillebrett, og han seilte dermed inn på millionpremie med 1 224 485 kroner ekstra på bok.

Extra-pengene skal sikre leilighet

– Jeg har fått det med meg, sier vinneren når Telefonen fra Hamar endelig oppnår kontakt etter trekning. Bergenseren, som er tidligere taxi-sjåfør, hadde vært ute med telefonen avslått og det var først da han kom hjem at han oppdaget hvem som hadde ringt.

– Broren min sa jeg måtte følge med på Extra-trekningen, og der sa de jo etterhvert at det var en mann fra Bergen som ikke tok telefonen som var kveldens Extra-kandidat. Da tenkte jeg: «Det jo være meg!», ler han sjokkert.

– Nå er jeg så glad at du aner ikke. Jeg er nærmest på gråten. Det er ekstra gøy at dette er et fast brett som jeg har spilt i en årrekke. Fantastisk. Ekstra gøy å vinne litt ekstra – på fast rekke i Extra.

Han forklarer at pengene vil gå med til anskaffelse av leilighet.

– Det er noe jeg har sett fram til lenge. Det eneste problemet nå er at jeg sikkert ikke kommer til å få sove før klokken fire i morgen, humrer han avslutningsvis.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-heldige: én spiller vant over 200 000 kroner

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan juble hver tirsdag. Også på premier som første ramme, bilde eller brett kan man sikre seg til dels store summer. Her er kveldens nest heldigste Extra-vinnere:

Første bilde

Fire personer delte premien for første bilde og sikret seg dermed 15 425 kroner hver:

  • Mann fra Luster i Vestland

  • Kvinne fra Follese i Askøy

  • Mann fra Skien i Vestfold og Telemark

  • Mann fra Kongsberg i Viken

Første ramme

To personer delte premiepotten på første ramme med og sikret hver sin utbetaling pålydende 51 420 kroner.

  • Kvinne fra Sandnes i Rogaland

  • Kvinne fra Ålesund i Møre og Romsdal

Første brett

På første brett fikk vi kun én vinner, en mann fra Sarpsborg i Viken, som kunne glise over hele 287 955 kroner i solo-premie.

Extra-sjansen delt på åtte

Extra-sjansen er en slags «siste sjanse» hvor en pott på 100 000 kroner fordeles på én til tjuefire spillere. Denne gangen ble det åtte om Extra-beinet som da endte med 12 500 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdags-heldige!

Nye sjanser neste tirsdag

Neste trekning i Extra er 14. mars. Her blir det nye sjanser på å sikre seg små eller store Extra-premier, mens Extra-kandidaten får sjanses til å sikre seg opptil 2 millioner kroner.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler