extravinnerhistorie

Roger (46) vant 231 000 kroner i Extra: - Årre steike, det!

Midt i bursdagsfeiringen til nevøen ble Extra-kandidat Roger Langøy ringt opp med beskjed om at han var blitt kveldens aller heldigste under trekning 12. oktober.

OVERRASKELSE: - Jeg er i barnebursdag akkurat nå, så vi får se, sa Extra-kandidaten da Norsk Tipping lurte på om han skulle få med seg kveldens trekning.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:8. oktober 2021Endret:3. januar 2023

- Årre steike, det! Nå ble jeg helt satt ut her, sa Langøy (46) da Telefonen fra Hamar ringte for å gi beskjed før trekning. Han var da i barnebursdag hos en av sine nevøer, og hadde vel neppe sett for seg at det var Norsk Tipping som ventet i andre enden da han bestemte seg for å ta telefonen - og det med en inngangspremie på 231 875 kroner. 

- Det var kjekt! Steike, for en hyggelig overraskelse, utbrøt han. Øverst på premiestigen lå det som vanlig en potensiell toppgevinst på 2 millioner kroner dersom tallene på spillebrettet var de rette. Etter å ha fått opplyst når Extra-trekningen ville gå på NRK2, forsikret kandidaten at han skulle trekke seg tilbake og følge godt med.
LES OGSÅ: Slik unngår du at pengespill blir et problem

På stedet hvil

Som i alle lotterispill er det ingen som kan spå på forhånd hvordan utfallet i Extra vil bli, og noen ganger går det faktisk helt skeis. Ingen av kveldens tall gikk igjen på Langøys spillebrett, og han ble dermed stående på samme sum hele kvelden - men tar man et steg tilbake, vil vel de færreste påstå an en premie på over 200 000 kroner er et ganske så flott påheng til ballonger og bursdagskake.

- Jeg er strålende fornøyd, jeg, konkluderer Langøy når Norsk Tipping ringer opp igjen etter sending.

- Dette er penger jeg ikke hadde i dag tidlig, så summen i sin helhet regnes kun som en bonus.

Noen umiddelbare planer for premien hadde ikke ørstingen.

- Men det er klart den kommer godt med. Det blir vel kanskje noe godt i glasset, sier han lurt.

Kupongen ble kjøpt på mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Extra tirsdagshell

I Extra deles det alltid ut en hel rekke med premier, og det er dermed ikke bare Extra-kandidaten fra sted som kan smile stort etter trekningen tirsdag 12. oktober. Her er flere av tirsdagens aller heldigste:

Første bilde

En kvinne fra Gjøvik i Innlandet var alene om å fylle første bildet, og vant dermed 72 110 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Første ramme

Trøndelag var godt representert blant de 3 spillerne som kom sammen over målstreken når det gjaldt å fylte første ramme, og vant dermed 40 060 kroner hver: 

  • Mann fra Oslo, kupong kjøpt på mobil

  • Kvinne fra Levanger i Trøndelag, kupong kjøpt i kasse som lynspill

  • Kvinne fra Orkland i Trøndelag, kupong kjøpt hos Coop Mega Orkanger

Første brett

3 spillere ble det også om å fylle første brett, med en premiesum på 112 175 kroner:

  • Mann fra Sandnes i Rogaland, kupong kjøpt hos Joker Figgjo

  • Kvinne fra Trondheim, kupong kjøpt hos Narvesen Valentinlyst

  • Mann fra Arendal i Agder, kupong kjøpt på mobil

Her kan du lese tirsdagens trekningsresultater 

Extra-sjansen

Extra-sjanse-potten på 100 000 kroner gikk denne gangen til en alenevinner med skikkelig tirsdagsflaks, en kvinne i 40-årene fra Tromsø som hadde kjøpt kupongen sin på nett.

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong i tillegg til sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 19. oktober.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler