extravinnerhistoriefremside

Gjøvik-kvinne vant over 800 000 kroner i Extra: – Tror nesten at jeg begynner å grine

Det ble både jubel og tårer hos en kvinne fra Gjøvik da hun ble trukket ut som tirsdagens Extra-kandidat. I løpet av kvelden kunne hun se inngangspremien mer enn firedoble seg.

EXTRA-VÅR: Gjøvik-kvinnen kan glede seg over å ha vunnet over 800 000 kroner i tirsdagens Extra-trekning.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:18. april 2023

Tirsdagens Extra-trekning resulterte i premiedryss over store deler av landet, der over 34 000 spillere vant stort og smått. Den aller gjeveste premien gikk denne gangen til en kvinne fra Gjøvik i Innlandet. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og hadde med det sikret seg 200 000 kroner i inngangspremie.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

– Nehei? Er det sant, spør kvinnen glad når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne som kveldens Extra-kandidat.

– Herregud. Det er jo helt fantastisk. Nå tror jeg nesten at jeg begynner å grine.

Kvinnen ble ikke selv med på trekningen, men forsikret om at hun skulle følge med hjemmefra.

Mer enn firedoblet premien

Før trekningen var kvinnen allerede sikret en inngangspremie på 200 000 kroner. På premiestigen ventet imidlertid flere høyere premiebeløp og en toppremie på 2 millioner kroner.

Helt til topps gikk det ikke, men treff på tredje og femte tall gjorde at kvinnen hoppet opp to hakk på premiestigen og mer enn firedoblet inngangspremien sin. Premien økte dermed til 853 510 kroner.

– Det gikk opp for meg når vi så tv-trekningen

– Jeg er så glad, stråler kvinnen når vi ringer tilbake etter trekningen.

Kvinnen hadde sett tv-trekningen med mannen sin og samtidig informert barna sine om at de måtte se på.

– Jeg visste ikke helt om jeg skulle tro på det, men når de sa at det var en kvinne fra Gjøvik som var kveldens Extra-kandidat begynte det å gå opp for meg, forteller kvinnen og tørker noen gledestårer.

Hva premien skal gå til har hun ingen konkrete planer om enda.

– Jeg tror først jeg må lande litt og la det synke inn. Jeg skal uansett dele litt med familien og mine nærmeste, forteller gjøvikenseren med skjelven stemme.

– Det blir hvert fall ikke noe soving i natt. Det kommer til å bli en veldig spesiell dag på jobb i morgen, avslutter hun glad.

Kupongen ble kjøpt hos Extra Hunndalen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 34 000 spillere som kapret både små og store premier 18. april.

Første bilde

En heldig mann fra Inderøy i Trøndelag ble alene om å sikre seg premien for første bilde og kan derfor glede seg over å ha vunnet 60 005 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første ramme

En vinner ble også alene om å ha første ramme. Kvinnen fra Tromsø i Troms og Finnmark ble derfor helt alene om premien og kan glede seg over å ha vunnet 100 010 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første brett

To spillere delte premien for første brett og sikret seg 140 010 kroner hver:

  • Kvinne fra Vågan i Nordland. Kupongen ble kjøpt på mobil.

  • Mann fra Kongsvinger i Innlandet. Også hans kupong ble kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det 18 spillere som ble trukket ut, og hver av de får da 5555 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste trekning er tirsdag 25. april.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler