extravinnerhistorie

Extra-kandidaten: - Det kribler i hele kroppen

Det var en forventningsfull elverumsing som tok telefonen fra Hamar tirsdag kveld. Han ble kveldens Extra-kandidat og hadde sikret seg 308 685 kroner i inngangssum.

HELDIG: Extra-kandidaten fra Elverum vant 771 720 kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:19. oktober 2021Endret:3. januar 2023

En mann i 50-årene fra Elverum ble både glad og overrasket da Norsk Tipping ringte han tirsdag 19. oktober. Han dro kjensel på vinnernummeret 625 60 000 og var derfor spent på hva det gjaldt.

 

Vi kunne fortelle at det var han som var den heldige Extra-kandidaten denne tirsdagen og at han var sikret 308 685 kroner i inngangssum. Gikk mannen til topps, kunne premien bli 2 millioner kroner. 

- Oi, oi. oi! Det blir ikke noe søvn i natt, ler mannen da han får høre at han er den heldige utvalgte Extra-spilleren denne tirsdagen. 

Mannen som ønsker å være anonym, skulle følge med på TV-sendingen fra stua. 

Premien økte

Det ble bare ett tall som fant plassen på mannens spillebrett. Det resulterte i et hopp på premiestigen for elverumsingen, som endte med en premiesum på 771 720 kroner.

Etter trekningen

Vi ringte opp mannen etter trekning for å høre hvordan det gikk.

- Dette var utrolig moro! Det kribler og jeg har feberfølelse i hele kroppen, sier mannen begeistret da vi ringer. 

- Jeg har levert spill i mange år, så man håper jo, men det er ikke noe man forventer på en helt vanlig tirsdag. Dette var helt utrolig, sier mannen videre. 

Selv om han ikke gikk helt til topps var elverumsingen fornøyd med premien. 

- Det skal bli godt å kvitte seg med litt gjeld, men jeg kommer nok til å bruke litt på noe til meg selv også. Nå blir det nok en liten feiring i kveld sier den lykkelige Extra-kandidaten til slutt. 

Mannen hadde kjøpt kupongen på Coop marked Sørskogbygda.

Vi gratulerer! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 

Flere Extra-premier

Ikke bare Extra-kandidaten kan glede seg over en fin premie. I Extra får man premie for både bilde, ramme og brett. Her er flere som hadde hellet med seg tirsdag.

Første bilde

En mann fra Oslo var alene om å ha første bilde og vant 74 235 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobilen.

Første ramme

Også en spiller var alene om å ha første ramme og vant 123 730 kroner. Spilleren var en mann fra Steinkjer i Trøndelag, som hadde kjøpt kupongen sin på mobil.

Første brett

To spillere hadde første brett og fikk en premie på 173 225 kroner hver. 

  • Mann fra Sandefjord i Vestfold og Telemark. Kupongen ble kjøpt på internett.

  • Kvinne fra Nærøysund i Trøndelag. Kupongen ble kjøpt på Coop Mega Rørvik.

Her kan du lese tirsdagens trekningsresultater 

Extra-sjansen

I Extra-sjansen deles 100 000 kroner mellom 1 og 25 tilfeldige spillere. Denne gangen var det 12 stykker som ble trukket ut. Disse vant 8 330 kroner hver. 

LES OGSÅ: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Neste uke

Om en uke er det klart for en ny runde Extra og også denne gangen vil store og små premier bli delt ut. I Extra har man hele 16 muligheter for å vinne, i tillegg til den heldige spilleren som blir trukket ut som Extra-kandidat og får muligheten til å vinne opp til 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 26. oktober klokken 18.45 på NRK2.

Lykke til.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler