extra

Store og små Extra-premier tirsdag

Over 45 000 Extra-spillere vant stort og smått forrige tirsdag. Denne uken er det duket for den første Extra-trekning i august og nye muligheter for å vinne opp til 2 millioner kroner.

SENSOMMEREN ER HER: Tirsdag trekkes augusts første Extra-kandidat. Alle som spiller Extra før tirsdag kl. 17:00 har et lodd i hatten.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:28. juli 2022Endret:3. januar 2023

I Extra har du hele 16 vinnersjanser på én og samme kupong, inkludert sjansen til å bli kveldens Extra-kandidat. Én heldig spiller får spillebrettet sitt trukket ut og med det sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner.

Ble millionær med vennene rundt seg

Forrige ukes Extra-kandidat var svært spent før trekningen. Kvinnen fra Melhus var på vei ut døren da Norsk Tipping ringte.

– Dette blir spennende! Jeg skal bort til noen venner og følge med på trekningen, slik jeg gjør hver tirsdag. Mon tro jeg klarer å holde det hemmelig at det faktisk er jeg som er kveldens Extra-kandidat, lo hun spent.

Og spennende ble det – kvinnen fra Melhus var kun ett riktig tall unna å gå helt til topps på premiestigen, og kunne til slutt glede seg over 1 724 840 kroner ekstra å rutte med

Etter trekningen fortalte kvinnen at hun hadde klart å holde på spenningen ved å ikke fortelle vennene om den store nyheten før trekningen var over. Det ble stor jubel da hun endelig kunne fortelle at det var hun som nettopp hadde blitt Extra-millionær!

LES MER: Nå kan du abonnere på ExtraNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner hver tirsdag

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler