extra

I kveld trekkes den første Extra-kandidaten i mai

I april ble fire personer trukket ut som kveldens Extra-kandidat, hver sin tirsdag. Tirsdag ringer vi første Extra-kandidat i mai, som vil få sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner.

EXTRA:Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:1. mai 2023Endret:2. mai 2023

Hver tirsdag blir én tilfeldig spiller trukket ut som kveldens Extra-kandidat som får sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner. Aprils siste kandidat, en mann fra Alta i Troms og Finnmark, gikk til topps og sikret seg nettopp den summen forrige tirsdag.

Tirsdag 2. mai er det klart for årets 18. Extra-trekning. Klatrer også tirsdagens Extra-kandidat hele veien til topps på premiestigen, slik at vi får to toppremievinnere på rad?

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Alltid flere vinnere i Extra

Det kan være verdt å merke seg at det ikke bare er Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie på tirsdagskveldene: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp.

I forrige uke var det for eksempel en kvinne fra Molde i Møre og Romsdal som endte opp med 286 185 kroner etter at hun var førstemann til å få første brett.

Ikke snakket med forrige ukes Extra-millionær

Forrige uke ble som sagt en heldig mann fra Alta i Troms og Finnmark trukket ut som kveldens Extra-kandidat. Mannen tok ikke telefonen tirsdag og han var derfor ikke med på trekningen selv. Uvitende om at han var kveldens Extra-kandidat, hadde mannen tre av de trukne tallene på spillebrettet sitt og gikk til topps på premiestigen der 2 millioner kroner ventet.

Norsk Tipping har fortsatt ikke vært i kontakt med mannen, som kanskje fortsatt er uvitende om at han har blitt Extra-millionær.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Slik spiller du Extra

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag blant alle som har spilt, som får mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler