extra

Hvem blir høstens første Extra-kandidat?

Over 35 000 Extra-spillere vant stort og smått forrige uke. Tirsdag er det duket for høstens første Extra-trekning, med nye muligheter for å vinne opp til 2 millioner kroner.

MANGE PREMIER: Det skjer mer i Extra enn man kanskje skulle tro. Faktisk inneholder én kupong i alt 16 vinnermuligheter.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:31. august 2022Endret:3. januar 2023

I Extra har du hele 16 vinnersjanser på én og samme kupong, inkludert sjansen til å bli kveldens Extra-kandidat. Hver tirsdag blir én tilfeldig Extra-spiller trukket ut og får med det sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner.

Det er imidlertid ikke bare Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp. I forrige uke var det for eksempel to vinnere som begge hadde første brett og vant 147 280 kroner hver.

SUPERTREKNING: Vi trekker rundt 35 ekstra Lotto-millionærer

Fikk ståpels

Forrige ukes Extra-kandidat var en kvinne fra Hustadvika i Møre og Romsdal. Kvinnen var ikke selv med på telefon under TV-trekningen, men fulgte med på trekningen hjemme i stuen. 

To av de trukne tallene var å finne på Extra-kandidatens spillebrettet og premien ble dermed på 675 000 kroner.

– Det var veldig spennende. Vi satt i stua og holdt pusten, fortalte den nybakte Extra-vinneren etter trekningen.

Kvinnen kunne imidlertid innrømme at det var så nervepirrende å følge med at pulsen gikk opp flere hakk.

– Det var veldig spennende. Pulsen ble veldig høy etter hvert og jeg fikk ståpels, sa kvinnen, som selvsagt var veldig fornøyd med gevinsten.

– Dette hadde jeg ikke forventa i det hele tatt. Pengene skal rett inn på sparekonto, avsluttet kvinnen fra Hustadvika.

Leverer du Extra fast? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser hver tirsdag

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen. Sjansen for å bli trukket som Extra-kandidat er 1:450 000. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen. Det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kroner.

Supertrekning på lørdag 17. september

17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Dette skjer fire ganger i året, og vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har aktive deltakelser – altså alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Hvis du ikke har spilt siden forrige Supertrekning må du slenge inn en kupong før spillefrist 17. september for å sikre én deltakelse.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler