extra

Extra-kandidaten kan vinne 2 millioner

Tirsdag 9. november er det klart for en ny Extra-trekning. Den byr på både hygge og mange vinnermuligheter for de som har levert kupong. 

SMIL: Med opptil 2 millioner kroner i premiepotten kan Extra-kandidaten få god grunn til å smile tirsdag kveld.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:7. november 2021Endret:3. januar 2023

Tirsdag betyr Extra-trekning hos Norsk Tipping. Lotterispillet ligner litt på bingo, og man har hele 16 vinnermuligheter på en spillekupong, noe som resulterer i mange vinnere hver trekning. I tillegg trekkes det alltid en Extra-kandidat som kan vinne inntil 2 millioner kroner. Extra-kandidaten trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt Extra før spillefrist.

– Jess!

Sist Extra-trekning 2.november var det en mann fra Oslo som trakk det lengste strået og fikk prøve seg på premiestigen. Extra-kandidaten traff på de to første tallene og kunne glede seg selv og kona med nøyaktig 1 270 505 kroner i premie. 

– Jess! Herregud, så gøy. Nå tror jeg det blir ny bil altså, sier kandidaten mens en kvinnestemme høres i bakgrunnen. Det var kona som hadde fått med seg hva som hadde skjedd.

Les mer om Extra-kandidaten her: Nybakt Extra-millionær: - Kona skal få hva hun vilNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Extra mange vinnermuligheter

I Extra er det er premier for å fylle ulike deler av spillebrettet: blant disse er for eksempel bilde, ramme og brett, og de som når disse først sikrer seg til tider store premiesummer. Mn har også Extra-sjansen, hvor det trekkes mellom 1 og 25 spillebrett som deler 100 000 kr. Alle Extra-spillere er som nevnt med i trekningen av Extra-kandidaten som har mulighet til å vinne hovedpremien på opptil 2 millioner kroner.

Neste Extra-trekning er tirsdag 9. november.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler