extravinnerhistorie

Nybakt Extra-millionær: - Kona skal få hva hun vil

Den aller første Extra-trekningen i november endte med vinnerglede flere steder i landet, men den aller heldigste var en mann fra Oslo.

EXTRA: En mann fra Oslo var ekstra heldig da han ble novembers første Extra-kandidat. Det får kona nyte godt av og.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:2. november 2021Endret:3. januar 2023

Kveldene blir ekstra mørke, men tirsdag betyr Extra-spenning likevel. Som vanlig var det mange som fikk grunn til å smile over pene premier. Extra-kandidaten hadde kanskje det aller bredeste smilet, da han hanket inn millionpremie.

Tok ikke Telefonen fra Hamar

Som vanlig trekkes det ut én tilfeldig Extra-spiller som får muligheten til å spille om 2 millioner kroner. Den 2. november ble en mann fra Oslo trukket ut. Han sikret seg en inngangspremie på nøyaktig 282 330 kroner. På toppen av premiestigen lå 2 millioner kroner.

Da Norsk Tipping først tok kontakt befant mannen seg på jobb og tok dermed ikke telefonen, men til slutt var det en blid mann som svarte.

- Jeg så det var Norsk Tipping som hadde ringt og jeg tenkte "har jeg vunnet noe stort kanskje?" Sier mannen, som ønsker å være anonym.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem.

Ble Extra-millionær

Mistanken om at han hadde vunnet stort, stemte. Mannen traff på de to første tallene og klatret opp på premiesteget hvor det lå nøyaktig 1 270 505 kroner.

- Jess! Herregud, så gøy. Nå tror jeg det blir ny bil altså, sier kandidaten mens en kvinnestemme høres i bakgrunnen. Det var kona som hadde fått med seg hva som hadde skjedd.

- Hun smiler veldig bredt. Hun har jo alltid sagt at hun er min Lotto-gevinst og det er hun jo. Kona skal få hva hun vil nå, sier den heldige Extra-spilleren flirende.

Mannen hadde spilt Extra via mobil.

Gratulerer så mye til Extra-kandidaten!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Extra-glede over flere steder i landet

Første bilde 

Èn heldig mann fra Mosjøen i Nordland var alene om å ha første bilde og sikret seg dermed 74 425 kroner. Han hadde kjøpt Extra på Spar Halsøy.

Første ramme

Det var også én person som var først ute med første ramme. Det var en kar fra Selbu i Trøndelag. Han kunne dermed kassere inn en premie på 124 045 kroner. Spillet kjøpte han hos Coop Mega Torgkvartalet. 

Første brett

Nok en spiller fra Mosjøen i Nordland hadde hellet med seg. Kvinnen var alene om å ha første brett og vant med det 347 335 kroner. Hun hadde spilt Extra via mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen, en pott på 100 000 kroner, ble denne gangen fordelt på 22 personer. Heldige spillere fra flere steder i landet kunne dermed glede seg over en premie på 4545 kroner hver.

Her tirsdagens trekningsresultater 

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

Nye vinnersjanser neste tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter samt sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat. Går det helt til topps som Extra-kandidat, kan man dra med seg med 2 millioner kroner inn mot vinteren. Neste Extra-trekning er selvsagt på tirsdag, altså 9. november.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler