extravinnerhistorie

Extra-kandidaten vant 708 000 kroner: - Hyggeligste telefonen jeg har fått på lenge

Selv om han ikke nådde helt til topps var Extra-kandidaten strålende fornøyd med premien som han allerede har planene klare for.

EXTRA GLAD: Det ble ekstra god stemning hjemme hos den heldige bergenseren tirsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:31. januar 2023

Tirsdagens heldigste Extra-spiller ble en mann fra Bergen i Vestland. Han ble trukket ut som Extra-kandidat før hovedtrekningen og var sikret en inngangssum på 283 000 kroner, som var hans til odel og eie uansett hvordan det måtte gå. På toppen av premiestigen lå det som vanlig 2 millioner kroner.

Det lyktes ikke Norsk Tipping å få tak i mannen før tv-trekningen, men den gikk sin gang lell.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

708 255 kroner på vei til Bergen

For å havne helt til topps på premiestigen må Extra-kandidaten ha tre av de seks tilfeldig trukne tallene på spillebrettet sitt. Bergenseren hadde kun ett av talene på brettet, men det var likevel nok til at han endte med en pen premie på nøyaktig 708 225 kroner.

Da Norsk Tipping gjorde et nytt forsøk på å nå mannen etter trekning var det en spent stemme som svarte telefonen i andre enden.

Extra-kandidaten kunne fortelle at ved de første oppringningene hadde han nettopp kommet hjem fra jobb og satt seg ned ved middagsbordet. Han tenkte derfor at telefonen kunne vente. Da han sjekket nummeret i etter kant fikk han seg en liten støkk.

– "Herregud, dette er jo en telefon jeg har ventet på i mange år" tenkte jeg da jeg oppdaget hvem det var fra, ler bergensmannen som tok imot vinnerbeskjeden med stor entusiasme.

– Oi oi, det er kjempeflott! Nå skal jeg betale ned resten av huslånet mitt. Dette er den hyggeligste telefonen jeg har fått på lenge, avslutter av fornøyd.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Extra Håkonsgaten.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tirsdagens Extra-heldige spillere

Det var ikke bare Extra-kandidaten som kunne se seg fornøyd tirsdag kveld. Tilsammen ble det delt ut 419 012 premier av ulike størrelser etter den siste januar-trekningen.

Her ser vi nærmere på de største:

Første bilde

Tre spillere var først ute med å fylle bildet og vant 20 685 kroner hver:

  • Mann fra Oslo. Vinnerkupongen hadde han kjøpt på Norsk Tippings nettsider.

  • Mann fra Færder i Vestfold og Telemark. Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

  • Kvinne fra Drammen i Viken. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Første ramme

En mann fra Alta i Troms og Finnmark var alene om å fylle første ramme og sikret seg dermed 103 440 kroner. Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Narvesen Bossekop.

Første brett

En mann fra Melhus i Trøndelag fylte første brett alene og vant dermed 289 635 kroner. Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Coop Prix Ler.

Extra-sjansen

Extra-sjansen på tilsammen 100 000 kroner ble delt mellom 25 vinnere som kan glede seg over 4 000 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter, samt sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 7. februar.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler