extra

Extra: Tirsdagskveld med hvilepuls

Ukas roligste trekning gir mulighet for både en pust i bakken, og for små og store premier.

HVILEPULS: Mange har ferie og rolige dager. Men med premie i Extra, kan pulsen stige atskillig.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:29. juni 2021Endret:3. januar 2023

Enten man har steikende sol, lyn og torden, eller rett og slett surt sommervær, kan det fort bli litt hektisk på sommeren. Da er det godt å vite at man alltid kan roe ned med Extra-trekning. Unntaket er kanskje om man skulle bli trukket ut som Extra-kandidat med sjanse på 2 millioner kroner, hvorpå det fort kan bli litt ekstra varmt.

Arbeidsjern

Sist Extra-trekning var kandidaten på plass hjemme i stua for å følge med på trekning. Han kom nesten til topps, og landet på 1,8 millioner kroner i premie.

Det var god stemning ved mobilen i andre enden da Norsk Tipping ringte for å gratulere:

- Dette er den heldige vinneren! 

Tid til å feire ble det imidlertid lite av, da 60-åringen fra Aurskog-Høland måte opp klokken fem neste morgen for å dra på jobb:

- Hadde jeg hatt nok ro i kroppen så er jeg vel kommer dit at jeg kanskje kunne gitt meg på arbeidet nå, men jeg har lyst å fortsette litt til, forklarer han.

Du kan lese mer om forrige Extra-trekning herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Mange muligheter tirsdag

Extra er et bingolignende spill, hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Som om ikke det var nok finnes det også Extra-sjansen hvor en pott på 100 000 kroner som blir fordelt mellom 1 og 25 tilfeldige spillere. Til sammen legger det opp til en spennende tirsdagskveld for den som har en gyldig Extra-kupong inne. 

Extra-sendingen går tirsdag 29. juni klokken 18.45 på NRK2.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler