extra

Hvem blir årets tolvte Extra-millionær?

I Extra har man mulighet til å vinne inntil 2 millioner kroner, og hittil i år har 11 spillere blitt Extra-millionærer. Får vi nummer 12 på tirsdag?

EXTRA-SPENNENDE: Tenk å ende som millionær på en helt vanlig tirsdag.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:5. juli 2021Endret:3. januar 2023

Spiller man Extra før tirsdag kl. 17.00 har man hele 16 vinnermuligheter. Extra kan minne litt om bingo, og det er om å gjøre fylle spillebrettet fortest mulig med hovedtallene som trekkes underveis:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

Man må heller ikke glemme Extra-sjansen hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Her kan man se premieoversikten fra forrige Extra-trekning

562 Extra-millionærer

Den gjeveste premien av dem alle er det Extra-kandidaten som har mulighet til å vinne. Hver tirsdag trekkes det ut én heldig, og helt tilfeldig spiller, som til slutt kan ende opp med 2 millioner kroner. For å være mer nøyaktig: Det er spillebrettet til Extra-kandidaten som først trekkes ut. Størrelsen på den endelige gevinsten avhenger av seks uttrukne tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere blir premien.

Hittil i år er det 11 Extra-spillere som har blitt millionærer, og siden første trekning i 1996 har hele 562 spillere kunnet kalle seg Extra-millionærerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Hva er det du sier?

Forrige tirsdag ble Olaug Olsen fra Oslo trukket ut som Extra-kandidat, og var allerede sikret inngangssummen på 320 000 kroner.

- Hva er det du sier? Har jeg vunnet 300 000 kroner? Nå ble jeg nesten litt forfjamset her, svarte hun da Norsk Tipping ringte i forkant av trekningen.

Selv om det viste seg at hun kun hadde det siste trukne tallet på spillebrettet sitt, var hun veldig glad for å ha blitt 800 000 kroner rikere i løpet av kvelden.

 - Jeg var veldig nervøs, men det gikk jo kjempebra. Jeg var jo fornøyd med bare inngangspremien, men det blir veldig fint å få litt ekstra å rutte med fremover. Nå blir det i hvert fall en god sommer, sa den ferske Extra-kandidaten.

Ny millionær på tirsdag?

Ved siste trekning fikk vi dermed ingen ny millionær, men tirsdag 6. juli er det nye sjanser til å sikre seg 2 millioner kroner. Om det skjer vil man kunne skryte av å bli årets Extra-millionær nummer 12 – og dersom man liker å gå enda mer detaljert til verks: Tidenes Extra-millionær nummer 563.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler