extra

Extra: Ryker hele potten på tirsdag?

Ved forrige Extra-trekning stakk en mann fra Oslo av med over 1,5 millioner kroner. Vil tirsdagens kandidat ta med seg hele potten på 2 millioner?

TIRSDAGSFEST: Å vinne i Extra gir god grunn til å feire på en ellers vanlig hverdagstirsdag.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:5. september 2021Endret:3. januar 2023

Extra-trekninger er ikke bare kos og hygge – det er også en god dose spenning. I løpet av en trekning har man nemlig 16 muligheter til å sikre seg en premie. Den gjeveste av dem alle er på 2 millioner kroner, og blir man trukket ut som Extra-kandidat har man sjansen til å stikke av med hele sulamitten.

Skalv etter trekning

Tirsdag 31. august var det en oslomann som trakk det lengste strået og endte opp som Extra-kandidat. Hans første tanke da Norsk Tipping ringte i forkant av trekningen, var at han var i trøbbel. Hvorfor han skulle være det, hadde han egentlig ikke noe godt svar på.

– Jeg vet ikke. Jeg ble bare veldig stresset, flirte han.

Bare for å gjøre det helt klart: Får man en oppringning fra telefonnummer 625 60 000, er det ingen grunn til panikk. Det er nemlig Norsk Tippings vinnernummer – med kun gode nyheter i vente.

Selv om det ikke gikk helt til topps for Extra-kandidaten denne gangen, var det slettes ingen grunn til å være misfornøyd. Fra å være sikret en inngangssum på 337 285 kroner, som han ville beholdt uansett utfall av trekningen, endte han til slutt opp med nøyaktig 1 517 780 kroner.  

- Jeg sitter og skjelver litt ennå. Det var artig å se på. Jeg tror nok jeg hadde blitt litt skuffet om jeg ikke fikk inn noen tall. Jeg er fornøyd med å få inn to, for dette er mye penger. Dette har jeg drømt om lenge, fortalte han etter TV-trekningen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Lykkekupong 

Extra-kandidaten fra hovedstaden hadde spilt med de samme to kupongene i flere år. Måten han hadde fylt ut kupongene på var noe utenom det vanlige.

- Jeg skrev tallene fra 1 til 75 på papirlapper og puttet i en bolle. Så trakk jeg ut lapper og fylte ut kupongen etter tallene jeg trakk ut, forklarte mannen.

Det hører med til historien at dette ikke var første gang han vant på kupongene sine. For fire år siden tikket det inn nøyaktig 42 490 kroner på konto etter en Extra-trekning.

Les også: – For mange er det en lettelse at vi ringer

Enten man ønsker å gjøre det slik som oslomannen, eller om man allerede har faste tall man pleier å gå for, kan man lagre dette som lykkekupong. Den kan man hente frem når man leverer hos kommisjonær, på mobil eller på nett, og man kan lagre så mange lykkekuponger man ønsker.

Les mer om Extra her

Tirsdag 7. september er det igjen Extra-trekning, med potensielle 2 millioner kroner i premiepotten til Extra-kandidaten.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler