extravinnerhistoriefremside

Extra-kandidaten: – Nå ble sunnmøringen glad

En mann fra Møre og Romsdal ble trukket ut som Extra-kandidat. Han innkasserte dermed 348 080 kroner på en helt vanlig tirsdag i september.

TELEFONEN FRA HAMAR: Tirsdagens Extra-kandidat skulle lagre Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000. Tross alt kun gode nyheter fra den kanten.Illustrasjonsfoto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:5. september 2023

Hver tirsdag trekker vi ut én Extra-kandidat blant alle som har spilt Extra innen spillefristen. Denne gangen var det en mann i 60-åra fra Ålesund i Møre og Romsdal som fikk den tittelen.

Som Extra-kandidat var han allerede sikret en inngangspremie på 348 080 kroner, uansett hvordan det gikk under TV-trekningen. Bar det helt til topps kunne sunnmøringen glede seg over 2 millioner kroner inn på bankkontoen.

PSST! Lørdag 16. september er det Supertrekning i Lotto. Da trekker vi ca. 35 ekstra Lotto-millionærer blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

– Det smaker veldig godt

Vi fikk ikke kontakt med Extra-kandidaten før TV-trekningen, men premien er uansett på vei til Ålesund.

Mannen hadde ingen av de trukne tallene på vinnerbrettet sitt. Det resulterte i at han ikke gikk opp på premiestigen, men sunnmøringen sikret seg likevel solide 348 080 kroner tirsdag kveld.

Etter TV-sendingen fikk vi Extra-kandidaten i tale:

– Er det virkelig sant? Nå mistet jeg munn og mæle. Jeg finner ikke ord, er mannens første reaksjon.

– Overraskelsen gjorde meg stum, fortsetter han.

Mannen hadde kjøpt to ekstra Extra-kuponger ved en tilfeldighet før tirsdagens trekning – den ene gjorde han over 340 000 kroner rikere.

– Dette kom som lyn fra klar himmel, men det smaker veldig godt. Det er en gledelig nyhet. Helt fantastisk. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre utover kvelden. Blir vel å sitte å se ut vinduet, spøker mannen.

– Nå ble en sunnmøring glad vet du. Og du må gjerne ringe etter Eurojackpot-trekningen i kveld også. Jeg skal lagre nummeret med en gang, flirer den svært fornøyde mannen fra Ålesund.

Kupongen kjøpte hen via appen.

Vi gratulerer!

Extra
5. september 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det var ikke bare Extra-kandidaten som sikret seg en ekstra slant denne Extra-trekningen. Faktisk var det over 57 000 vinnere som kapret både små og store premier tirsdag 5. september – blant andre disse:

Første bilde

To kvinner fikk første bilde. De sikret seg dermed 29 985 kroner hver i premie.

  • Kvinne i 60-årene fra Lørenskog i Viken. Kupongen kjøpte hun via appen.

  • Kvinne i 60-årene fra Ål i Viken. Kupongen kjøpte hun på internett.

Første ramme

To menn fikk derimot første ramme. De vant nøyaktig 49 980 kroner hver.

  • Mann i 70-årene fra Oslo. Han kjøpte også sin kupong på nettet.

  • Mann i 70-årene fra Ringsaker i Innlandet. Han kjøpte sin kupong via appen.

Første brett

Tirsdagens nest høyeste Extra-premie gikk til en kvinne i 50-årene fra Kongsberg i Viken. Hun fikk nemlig første brett og innkasserte dermed 279 890 kroner.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 vinnere. Denne gangen endte vi med 13 vinnere som fikk en premie på 7 690 kroner hver.

2 mill. i potten

Tirsdag 12. september sparker vi i gang månedens andre Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler