extra

Extra stas å vinne 2 millioner

Forrige tirsdag vant en kvinne fra Etnedal toppremien i Extra på 2 millioner kroner. Går hele potten denne tirsdagen også, og hvem blir i så fall den heldige?

SOMMER-TREKNING: Extra tar aldri sommerferie, og stiller trofast opp hver tirsdag med 2 millioner i potten.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:9. juli 2021Endret:3. januar 2023

Hver tirsdag er det trekning i Extra med hele 16 muligheter til å vinne. Den gjeveste premien av dem alle på 2 millioner kroner, er det Extra-kandidaten som har mulighet til å sikre seg.

Ved hver trekning blir et tilfeldig spillebrett trukket ut blant alle som har levert siden forrige Extra-trekning – og eier av dette spillebrettet ender opp som kveldens Extra-kandidat. Størrelsen på premien kandidaten til slutt ender opp med avhenger av seks tilfeldige trukne tall. Dersom tre av tallene også finnes på Extra-kandidatens spillebrett er dette nok til å sikre vedkommende toppremien på hele 2 millioner kroner.

– Egentlig helt uvirkelig

Det var nettopp slik det gikk for seg for den heldige Etnedal-kvinnen tirsdag 6. juni, da hun ble trukket ut som kveldens heldigste Extra-spiller og endte opp som Extra-kandidat.

  – Er det sant? Fantastisk! Det høres veldig bra ut, svarte hun da Norsk Tipping ringte i forkant av TV-trekningen og gav henne den gode nyheten.

Det gikk så bra det kunne gå: Tre av de trukne tallene stemte overens med kvinnens spillebrett, og dermed gikk det helt til topps hvor 2 millioner kroner lå og ventet.

– Det er egentlig helt uvirkelig. Jeg tror det nesten ikke ennå. Jeg har sovet litt dårligere enn ellers. Det var litt av en opptur kan man si, fortalte den glade vinneren da Norsk Tipping snakket med henne dagen derpå. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fra vinnerøyeblikket fortalte hun om god stemning og "high fives" med mannen for hvert av tallene som gikk inn. Å sole seg i glansen av den nyvunne premien hadde hun derimot ingen planer om. De 2 millionene skal forbli en hyggelig hemmelighet mellom henne og mannen. Men som hun sa selv:

– Det er litt festlig å vite i all hemmelighet at "wow", vi har plutselig fått litt ekstra midler. Innimellom må jeg stoppe opp litt og tenke "yes".

Det kan jo være spennende nok det – å gå der og fnise for seg selv, vel vitende om at man har mulighet til å unne seg litt ekstra fremover. Pengene skal nemlig gå til oppussing, feiring med familie og litt ekstra kos.

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

2 millioner på tirsdag

Tirsdag 13. juli er det klart for ny trekning, og Extra-kandidatens premiepott er igjen fylt opp med 2 millioner kroner. Ender man ikke opp som Extra-kandidat har man likevel flere sjanser til å sikre seg en premie i løpet av kvelden - 16 sjanser for å være nøyaktig. Les mer om Extra og hva man kan vinne

Lykke til! 

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler