extra

Aashild ble Extra-kandidat – i kveld kan det bli deg

Aashild Museth fra Hamar endte opp som Extra-kandidat under forrige tirsdagstrekning. Tirsdag 20. desember står det åpent – og hvem vet? Kanskje blir du den heldige?

EXTRA-GAVE: Forrige Extra-kandidat skulle bruke premien på en gave utenom det vanlige.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. desember 2022Endret:10. januar 2023

Å bli trukket ut som Extra-kandidat er nok noe de aller fleste som spiller Extra håper på. Da har man nemlig sjansen til å stikke av med den gjeveste Extra-premien på opptil 2 millioner kroner.

Tirsdag 13. desember trakk Aashild Museth (65) fra Hamar det lengste strået. 

Bil til sønnen

– Å herlighet, er det mulig, jublet Museth før trekning. Hamarsingen var i selskap hos venner og var allerede strålende fornøyd med sin inngangspremie på 310 335 kroner. 

For å ende opp på toppen av premiestigen er man som Extra-kandidat nødt til å ha tre av de seks tilfeldige tallene som blir trukket ut under Extra-trekningen på sitt spillebrett. 

Aashild endte opp med å ha ett tall på sitt brett og økte derfor ikke inngangspremien til toppremienivå, men det ble likevel en god slump mer enn hun startet med. Nå kunne hun glede seg over 775 840 kroner ekstra på konto før jul.

LES OGSÅ: Slik jobber vi med forebygging

– Jeg har alltid drømt om å bli ringt opp fra Hamar, jublet Museth da vi tok kontakt igjen etter trekning. Hun kunne avsløre at hun har vunnet til dels brukbare summer før, men det var første gangen hun fikk sjansen til å prøve seg som Extra-kandidat.

– Vi har det altså så koselig her og så kommer dette på toppen. Nei, dette var helt utrolig. Og jeg som allerede var så fornøyd med bare halvparten av summen, strålte hun.

Og premien? Den skal gå til ny bil til sønnen. Snakk om overraskende julepresang! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Alltid flere premiemuligheter i Extra

På tirsdag starter vi med blanke ark, og dersom du har spilt Extra innen kl. 17.00 samme kveld har du også en sjanse til å ende opp som Extra-kandidat.

Selv om man ikke skulle bli trukket ut som Extra-kandidat er det fortsatt 16 andre vinnermuligheter per innleverte kupong.

Det deles hver tirsdag ut premier av ulik størrelse til de som klarer å fylle første bilde, første ramme og første brett – Extra kan minne litt om bingo. I tillegg finnes Extra-sjansen hvor en pott på 100 000 kroner deles mellom én og 25 tilfeldige spillere.

Man kan med andre ord få flere grunner til å smile litt ekstra på tirsdagskvelden.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler