extra

Extra: Ernst Egil gikk for ny bil etter toppgevinst

Tirsdag 15. februar sikret Ernst Egil Ødegård seg 320 000 kroner som Extra-kandidat. Premien skal han bruke på en splitter ny doning. Tirsdag 22. februar er det nye sjanser til å stikke av med inntil 2 millioner kroner.

NY BIL: Extra-kandidat Ernst Egil Ødegård fra Hå hadde premieplanene klare da han gikk til topps på premiestigen.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:20. februar 2022Endret:3. januar 2023

Hver tirsdag går Extra-trekningen av stabelen på NRK2 klokken 18:50, med spillefrist samme kveld klokken 17.00. Her er det flere sjanser til å sikre seg en gevinst – faktisk hele 16 vinnermuligheter per spillekupong.

I tillegg kan man bli trukket ut som Extra-kandidat med sjansen til å stikke av med toppremien på 2 millioner, dersom man er ekstra heldig.  

Sommerfugler i magen

Forrige tirsdag var det Ernst Egil Ødegård fra Hå i Rogaland som trakk det lengste strået og endte opp som kveldens Extra-kandidat. 

– Jeg vet ikke helt om jeg tror på deg. Når går dette på fjernsynet, sa du? svarte en litt skeptisk Ødegård da Norsk Tipping ringte i forkant av TV-trekningen for å gi ham den gode nyheten.

Etter endt Extra-trekning hadde pipen fått en annen lyd, selv om spillebrettet var kranglete og det ikke ble noen tur videre opp premiestigen. Ernst Egil endre på sin inngangssum på 320 000 kroner–som tross alt er en ganske fin sum.

– Jeg er storfornøyd. Det har ikke sunket helt inn ennå, tror jeg, men jeg er så fornøyd atte. Vi har akkurat åpnet en flaske rødvin her, fortalte han til Norsk Tippings utsendte. Han og kona hadde fulgt TV-sendingen og hatt sommerfugler i magen hele veien. 

– Nå blir det ny bil og noe sparing. Dette var kanongøy. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner kroner på tirsdag

Som Extra-kandidat har man mulighet til å klatre opp kveldens premiestige ved at det trekkes seks tilfeldige tall. Størrelsen på premien man ender opp med avhenger av hvor mange av disse tallene som finnes på kandidatens spillebrett. Her kan man lese mer om hvordan man spiller Extra 

Tirsdag 22. februar er det klart for nok en Extra-trekning med sjansen til å sikre seg en bit av Extra-kaken. Klatrer den kommende Extra-kandidaten til topps på premiestigen venter det altså opptil 2 millioner kroner i løpet av kvelden.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler