extravinnerhistorie

Extra-millionær skal gi tilbake til samfunnet: – Noe vi har drømt om lenge

Tirsdagens Extra-kandidat hadde planer helt utenom det vanlige for pengepremien: – Vi føler vi må gjøre litt nytte av oss.

UTGJØR EN FORSKJELL: Extra-millionæren håper på mange oppdrag til sommeren.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:24. januar 2023Endret:25. januar 2023

Over 40 000 personer sikret seg en gevinst i Extra tirsdag kveld, men den aller heldigste ble en kvinne fra Karlsøy kommune i Troms og Finnmark. Hun ble nemlig trukket ut som Extra-kandidat og stakk av med nesten 1,5 million kroner.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Spor i gulvet

Extra-kandidaten satt hjemme da Norsk Tipping tok kontakt tirsdag kveld. Kvinnen kjente godt til Extra-spillet, og ble svært glad da hun skjønte hvorfor hun ble ringt.

– Oi, er det sant? Det er jo helt utrolig! Det blir spennende å se hva resultatet blir. Jeg vet ikke helt hva jeg skal finne på frem til da. Kanskje gå litt, sier hun tankefullt før trekning.

– Det kommer til å bli spor i gulvbelegget her, kommenterer mannen lattermildt i bakgrunnen.

Gevinsten går til viktig sak

Etter TV-sendingen kunne kvinnen fortelle at hun hadde forhold seg relativt rolig - frem til hun så vinnerbrettet sitt på TV.

– Pulsen gikk fra 81 til 117 på de to siste tallene. Dette var utrolig morsomt, utbryter den ferske Extra-millionæren. Det ble nemlig to treff på vinnerbrettet henne, dermed spratt hun opp på premiestigen og sikret seg nøyaktig 1 499 740 kroner.

– De fleste som vinner store premier pleier jo å bruke pengene på oppussing, men det skal ikke vi. Mannen min og jeg kjøpte en miljøbåt for drøye ett år siden. Vi skal plukke søppel der man ellers ikke kommer til. Dette er noe vi har drømt om lenge, sier hun, og legger til:

– Det er frivillig arbeid. Vi føler vi må gjøre litt nytte av oss.

Deler av premien skulle derfor brukes til å nedbetale miljøbåten - i tillegg skulle hun kjøpe et anker til miljøfartøyet.

– Akkurat nå er det ikke vær til å være ute på sjøen, men til sommeren håper vi på mange oppdrag.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det var ikke bare Extra-kandidaten som kunne juble etter tirsdagens trekning. Over 40 000 spillere sikret seg en større eller mindre premie 24. januar. Dette er noen av dem:

Første bilde

En kvinne i 50-årene fra Bagn i Sør-Aurdal fikk første bilde og sikret seg dermed 63 320 kroner med kupongen hun kjøpte på Sporten Bagn.

Første ramme

En kvinne i 50-årene fra Flakstad i Nordland fikk første ramme. Dermed innkasserte hun nøyaktig 105 540 kroner. Kupongen kjøpte hun via mobil.

Første brett

En mann i 50-årene fra Tysvær i Rogaland trakk det nest lengste Extra-strået tirsdag kveld. Han fikk nemlig første brett og vant dermed 295 515 kroner. Han kjøpte sin kupong via Norsk Tippings app.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles mellom én og 25 tilfeldige spillere. Denne gangen var det fire spillere som ble trukket ut, og hver av disse endte dermed opp med 25 000 kroner i premie.

Premier hver tirsdag

I Extra har du 16 vinnermuligheter per kupong, samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. Neste trekning er tirsdag 31. januar.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler