extra

Extra: Tirsdag kan du vinne 2 mill. – og kanskje være med og redde planeten vår?

Mange drømmer om å pusse opp boligen, nedbetale huslån, kjøpe ny bil og gi sine egne barn en tryggere økonomisk fremtid. Forrige ukes Extra-kandidat drømmer om noe helt annet.

VIKTIG BIDRAGSYTER: Tirsdagens Extra-kandidat ønsker å bidra til en renere klode ved å rydde søppel i havet.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:30. januar 2023Endret:1. februar 2023

Siden spillets start har nesten 600 Extra-spillere blitt millionærer - nærmere bestemt 598. Det betyr at vi kan få Extra-millionær nummer 599 allerede tirsdag. Hva ville du gjort om du ble Extra-millionær?

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Ønsker å bidra til en renere klode

Dersom du blir trukket ut som Extra-kandidat vil du være sikret en inngangspremien, men den kan blir høyere. På toppen ligger det nemlig 2 millioner kroner.

Forrige ukes Extra-kandidat, en kvinne fra Karlsøy kommune, havnet på det nest høyeste premietrinnet og sikret seg nøyaktig 1 499 740 kroner.

– De fleste som vinner store premier pleier jo å bruke pengene på oppussing, men det skal ikke vi. Mannen min og jeg kjøpte en miljøbåt for drøye ett år siden. Vi skal plukke søppel der man ellers ikke kommer til. Dette er noe vi har drømt om lenge, sa hun kvelden premien var et faktum.

Derfor skulle deler av premien brukes på å nedbetale miljøbåten - og ikke minst få et anker til det viktige fartøyet.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hele 16 vinnersjanser

I bingo-lignende Extra har man 16 vinnersjanser per kupong. Én tilfeldig spiller blir trukket ut som Extra-kandidat med sjanse til å vinne opptil 2 millioner kroner.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler